Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

UNIBET

Fulham ar fi promovat in prima liga de pe locul secund daca se intorcea cu cele 3 puncte de pe St Andrew's in ultima etapa, insa Birmingham s-a impus cu 3-1, reusind sa le opreasca seria de 19 meciuri fara infrangere (15 dintre ele au fost victorii).

Au o a doua sansa, dar Derby County a pierdut doar 6 meciuri acasa, din 23, reusind sa inscrie un numar de 41 de goluri.

cota2.ro

Sunt formatii foarte ofensive si avand in vedere ca meciurile gazdelor in care s-au inscris cele mai multe goluri au fost pe acest teren (41-23), iar ale oaspetilor in deplasare (39 - 29), voi miza pe minim doua goluri.


ACS Poli Timişoara - CS Juventus București, duelul ultimelor doua clasate.

Chiar daca mai sunt 18 puncte in joc, oaspetii sunt obligati sa castige. Sunt la 5 puncte de Gaz Metan Medias, care ocupa loc de baraj si care i-a invins cu 3-0.

Poli Timisoara are probleme de lot, pe partea defensiva si este destul de posibil sa primeasca gol, mai ales ca Juventus Bucuresti le-a dat gol in toate cele 3 intalniri pe care le-au avut din 2017.

Voi miza ca Juventus Bucuresti sa aiba cel putin 3 cartonase in meci, ceea ce s-a si intamplat in 4 din cele 6 deplasari pe care le-au avut din 2018.

Daca vor inscrie vor creste foarte mult sansele sa primeasca cartonasele deoarece mingea va sta in mare parte la adversari, si tot ceea ce va conta pentru ei va fi sa nu primeaca gol.

Arbitrul este Catalin Popa, in acest an a arbitrat 7 partide si a acordat intre 4 si 8 cartonase, doar unul singur a fost cu 4.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Derby County vs Fulham
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.30
ACS Poli Timişoara vs CS Juventus București
Pronostic:
Total Cartonașe echipa Oaspete - Peste 2.5
Cota
1.52
Cota finala: 1.98
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro