Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.90

UNIBET

Atalanta si AC Milan se lupta in penultima etapa pentru locul 6, ultimul loc de Liga Europa. Diferenta dintre ele este de numai un punct, iar Atalanta este obligate sa castige aceasta partida. Totusi nici Milan nu vine cu gandul la egal, deoarece un punct le-ar putea incurca pe amandoua, Fiorentina are meci usor astazi, iar etapa urmtoare se vor deplasa pe San Siro, de unde trebuie sa se intoarca cu cele 3 puncte pentru a le lua locul.

Vor fi multe atacuri de ambele parti si ma astept la minim 10 cornere. Ultimul meci jucat de oaspeti pe acest teren s-a terminat 1-1, in 2017, cand s-au executat 15 cornere (10-5).

cota2.ro


Deportes Copiapó - Melipilla, meci din a doua liga chiliana.

Clasamentul este foarte strans, chiar si oaspetii care se afla pe ultimul loc cu 9 puncte, mai au sansa matematica sa prinda play-off-ul. Au cu un meci mai putin decat echipa de pe locul 6, si diferenta este de numai 7 puncte.

Mai sunt 4 etape si punctele sunt extrem de importante pentru ambele. Gazdele vor cauta victoria pentru a intra in play-off, dar este un meci imprevizibil, oaspetii inscriu si ei destule goluri si trebuie sa paraseasca ultimul loc care ii trimit la loc in liga a 3-a.

Ambele formatii au depasit pragul de 3 goluri pe meci, sunt chiar pe primele doua locuri in clasament la acest capitol.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atalanta vs AC Milan
Pronostic:
Total cornere - Peste 9.5
Cota
1.60
Deportes Copiapó vs Melipilla
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
1.81
Cota finala: 2.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro