Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 9.30

UNIBET

Universidad Católica (CHI) - Universidad de Chile

Fotbal / Chile / Primera - Azi 19:00

cota2.ro

Aastazi are loc a 186-a editie a derby-ului univeristar. Desi gazdele sunt la 7 puncte de Univ. Concepción, ii vor intalni pe acestia in deplasare, in ultima etapa.

U Catolica nu a pierdut nici un meci in acest an acasa, are 6 victorii din tot atatea meciuri, cu 12 goluri inscrise si 4 primite. Oaspetii pot urca pana pe locul 2 daca vor castiga si trebuie sa iasa la joc, in acest moment sunt doar pe locul 5.

Voi miza pe gazde sa inscrie minim doua goluri, ceea ce s-a intamplat in ultimele 5 intalniri de pe acest teren, din care a castigat 4. Un alt motiv ar fi ca adversarii lor au antrenor interimar, iar portarul principal nu va juca astazi, si desi au reusit etapa trecuta sa opreasca seria neagra de 6 meciuri fara victorie (un egal si 5 infrangeri), in care au inscris 6 goluri si au primit nu mai putin de 19, nu au convins, s-au intors cu 3 puncte dupa o victorie chinuita la O'Higgins, scor 0-1.


AaB Aalborg - FC Copenhagen

Fotbal / Danemarca / Superligaen - Azi 21:00

Aalborg nu mai are sansa la podium, dar nu vor ceda usor acasa, unde au pierdut doar 4 din cele 16 meciuri din aceast sezon. Victoria este foarte importanta pentru oaspeti, deoarece se afla la egalitate de puncte cu Nordsjaelland, pe care ii vor vizita in ultima etapa. Nu se vor complica la fazele periculoase si cred ca le vor acorda cel putin 4 cornere adversarilor.


Antigua GFC - Xelaju MC

Fotbal / Guatemala / Liga Nacional - Azi 20:30

Antigua a castigat apertura, iar in Clausura s-a clasat pe pozitia a 4-a. Vor juca returul din sferturile de finala ale play-off-ului Apertura. Xelaju s-a clasat pe pozitiile 4 si 5, iar numarul de goluri primite a fost asemanator cu cel al golurilor inscrise.

Xelaju a castigat cu cu 2-0 in tur si ma astept ca de aceasta sa primeasca minim doua goluri, deoarece apararea lor este slaba in meciurile pe care le joaca departe de casa, iar Antigua inscrie multe goluri pe acest teren.


Deportivo Toluca FC - Club Tijuana

Fotbal / Mexic / Liga MX - Azi 20:00

Tijuana s-a impus cu 2-1 in prima mansa a seminfinalelor Clausura. Toluca are un joc foarte bun acasa, in aceasta editie a inscris 12 goluri si a primit 4, iar Tijuana a primit 5 goluri in depasare, resind sa inscrie doar o data. Voi miza pe Toluca sa castige cel putin o repriza.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Universidad Católica (CHI) vs Universidad de Chile
Pronostic:
Total goluri ale echipei gazdă - Peste 1.5
Cota
2.30
AaB Aalborg vs FC Copenhagen
Pronostic:
Total cornere ale echipei gazdă - Peste 3.5
Cota
1.57
Antigua GFC vs Xelaju MC
Pronostic:
Total goluri ale echipei gazdă - Peste 1.5
Cota
1.84
Deportivo Toluca FC vs Club Tijuana
Pronostic:
Echipa gazdă va câştiga cel puțin o repriză - Da
Cota
1.40
Cota finala: 9.30
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro