Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.12

UNIBET

Shanghai SIPG nu a reusit sa inscrie mai mult de un gol in meciul tur, Kashima Antlers s-a impus cu 3-1 in meciul tur, insa a avut mai multe ocazii de gol.

Chinezii au inceput campionatul in forta. Dupa victoria cu 8-0 din prima etapa au urmat alte 5 victorii, meciuri in care au reusit sa inscrie minim doua goluri. De 4 etape nu au mai cunoscut gustul victoriei (2 egaluri si doua infrangeri), reusind sa inscrie doar un gol in fiecare dintre ele.

cota2.ro

Este momentul sa isi revina, sunt obligati sa inscrie de cel putin doua ori si cred ca vor reusi, avand in vedere ca japonezii n-au mai reusit sa castige in deplare de 5 meciuri, primid minim doua goluri in fiecare, nu mai putin de 13 goluri in total.


Estudiantes de Buenos Aires a terminat campionatul pe locul secund, la egalitate de puncte cu Platense. Puteau rezolva promovare in prima liga in meciul direct, insa au pierdut cu 1-0, gol venit in reprizele de prelungiri. Au jucat in inferioritate din minutul 65.

UAI Urquiza a terminat pe locul 8, este echipa cu cea mai buna defensiva in meciurile jucate in deplasare, insa nu cred ca va scapa fara gol primit, CA Estudiantes a inscris in 8 din cele 9 meciuri jucate acasa in 2018, si au nevoei de minim doua goluri, scorul din tur a fost 3-1.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Shanghai SIPG vs Kashima Antlers
Pronostic:
Total goluri ale echipei gazdă - Peste 1.5
Cota
1.67
Estudiantes de Buenos Aires vs UAI Urquiza
Pronostic:
Total goluri ale echipei gazdă - Peste 0.5
Cota
1.27
Cota finala: 2.12
Profit: 10.08
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro