Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.38

BETANO

Palmeiras SP si Club Atletico Junior se intalnesc in ultima etapa a grupei H, in Copa Libertadores.

Palmeiras este liderul grupei, cu 13 puncte dupa 4 victorii si un egal si nu mai poate pierde locul indiferent de rezultat.

cota2.ro

Juniors se afla pe 2, cu 7 puncte, insa nu cred ca se pot gandi la aceasta pozitie fara o victorie in aceasta dimineata, deoarece Boca Juniors este la un punct in spate si va juca acasa cu Alianza Lima, echipa care nu a reusit sa se intoarca nici macar cu un punct din ultimele 6 deplasari, in care nu a inscris nici un gol.

Va fi un meci de totul sau nimic pentru columbieni, si am ales sa merg pe cel putin 8 cornere, deoarece le va fi foarte greu sa inscrie, iar la fazele periculoase ale brazilienilor ma astept sa respinga haotic. In tur au pierdut cu 0-3, meci in care s-au executat 9 cornere.


Flamengo RJ - Club Sport Emelec

In grupa D lucrurile sunt cu totul altele. Emelec are inca sanse matematice la locul 2, chiar daca se afla pe ultimul loc, cu un singur punct, acestia au jucat doar 4 meciuri. Daca vor catiga astazi si in ultimul meci acasa cu Santa Fe, vor avea asigurat locul 3, care trimite in Copa Sudamericana.

Va fi un meci foarte greu, Flamengo isi va asigura locul 2 daca va castiga, asadar ma astept la atacuri la ambele porti si la multe cornere. In tur brazilienii s-au impus cu 2-1, meci in care s-au executat nu mai putin de 13 cornere (7-6).

Voi miza pe ecuadorieni sa aiba cel putin 3 cornere deoarece pentru ei nu exista alta solutie inafara de victorie.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Palmeiras SP vs Club Atletico Junior
Pronostic:
Cornere - Peste 7.5
Cota
1.40
Flamengo RJ vs Club Sport Emelec
Pronostic:
Club Sport Emelec Cornere - Peste 2.5
Cota
1.70
Cota finala: 2.38
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro