Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.20

UNIBET

Am ales pentru astazi doua meciuri din prima liga daneza, din prima mansa a barajului de retrogradare.


cota2.ro

Voi miza pe Lyngby sa aiba cel putin 4 cornere, deoarece nu a reusit niciodata sa o invinga pe Randers, in cele 16 partide pe care le-au jucat din 2005, 6 dintre ele s-au terminat la egalitate. Consider ca este un pariu foarte bun, deoarece Lyngby va cauta victoria, in deplasare nu a mai castigat nici un meci in acest an, iar Randers a pierdut doar 2 meciuri din cele 10 pe care le-a jucat acasa. Din 2017 s-au intalnit de 4 ori, meciuri in care au avut 4-11 cornere.


FC Helsingør si Silkeborg IF au terminat pe ultimele doua locuri in grupa A de retrogradare. Numarul de goluri primite a fost aproape la fel, 61-60, insa Silkeborg a inscris 39 de goluri, cu 11 mai mult.

Gazdele au jucat 15 meciuri in acest an, in 10 dintre ele s-au inscris minim doua goluri, in timp ce oaspetii au jucat 18 meciuri si numai 4 au fost cu mai putin de doua goluri.

Silkeborg a pierdut finala cupei saptamana trecuta, in fata lui Brondby, insa au reusit sa inscrie, scor 3-1. Vine dupa 4 meciuri fara victorie, cu minim 3 goluri, in care au inscris ambele echipe.

Helsingor a promovat anul trecut in prima liga pentru prima data in istorie, retrogradarea ar fi un lucru mult mai rau pentru Silkeborg, sponsorii vor fi suparati, iar noul stadion JYSK Park de 10.000 de locuri, inaugurat in 2017, va avea putine locuri ocupate in a doua liga.

Ma astept la un meci cu minim doua goluri, avand in vedere ca gazdele vor iesi la joc pentru ca le va fi greu sa ramana in prima liga fara un rezultat bun acasa.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Lyngby vs Randers FC
Pronostic:
Total cornere ale echipei gazdă - Peste 3.5
Cota
1.56
FC Helsingør vs Silkeborg IF
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.41
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro