Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.49

UNIBET

Ayacucho FC si Comerciantes Unidos se intalnesc in prima etapa din Apertura.

In Campionatul de Vara din acest an au terminat pe ultimele doua locuri in grupa A. Ayachuco a avut doar 3 meciuri cu mai putin de 3 goluri, iar Comerciantes 4, in 14 meciuri jucate. S-au intalnit de 4 ori din 2017, meciuri in care au fost 3-8 goluri.

cota2.ro

Ambele formatii cred in sansa lor si si vor ataca mult, ma astept la cel putin 3 goluri.


AaB Aalborg nu mai are sansa la podium, insa le-a incurcat pe toate echipele care au vizitat-o, cu exceptia liderului Brondby care a castigat cu 3-0. Inafara de acel meciu nu a pierdut niciunul din celelalte 7 pe care le-a disputat acasa in acest an.

Este penultima etapa iar FC Nordsjælland are nevoie maxima de victorie, spera ca Copenhanga, echipa pe care o va astepta acasa in ultima etapa sa se impiedice cu Midtjylland si sa le ia fata.

Voi miza pe oaspeti sa aiba cel putin doua cartonase, lucru care s-a intamplat destul de rar in acest an in deplasare, doar in 3 meciuri din 8, insa toti adversarii care au vizitat-o pe Aalborg in acest an au primit intre 2 si 5 cartonase, (Nordsjaelland a primit 2 galbene si un rosu in egalul 1-1 din februarie) cred ca sunt sanse foarte mari sa primeaca minim doua cartonase si de aceasta data deoarece este un meci extrem de important pentru ei.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Ayacucho FC vs Comerciantes Unidos
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
1.72
AaB Aalborg vs FC Nordsjælland
Pronostic:
Total Cartonașe echipa Oaspete - Peste 1.5
Cota
1.45
Cota finala: 2.49
Profit: 10.43
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro