Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

BETANO

Un bilet cu meciuri din ultima etapa din prima liga algeriana. 


cota2.ro

US Biskra este obligata sa castige pentru a scapa de retrogradare, adversarii lor sunt deja retrogradati. Are sanse destul de mari daca lucrurile vor decurge normal.

Cota la victorie este 1.18, asa ca voi merge pe 12 pentru a evita surprizele.


Tadjenant are nevoie de un punct pentru a fi sigura ca scapa, indiferent de rezultatul celor de la US Biskra, insa Cr Belouizdad a pierdut doar doua meciuri acasa, din cele 14 disputate in aceasta editie. Cotele la x au scazut putin sub 2, la Unibet si Netbet spre exemplu nu este meciul. In mod normal ar fi egal, deoarece gazdele nu mai au nevoie de puncte, doar ca Tadjenant este foarte slaba in deplasare, a castigat un singur meci, are 3 egaluri si 10 infrangeri. Voi merge totusi pe 1X in loc de X2.


JS Saoura este pe locul 2 si are nevoie de un punct pentru a ramane pe aceasta pozitie, indifirent de rezultatu ocupantei locului 3, NA Hussein Dey, care joaca cu Olimpique Medea, cei din urma sunt obligati sa castige pentru a nu retrograda daca Biskra castiga. MC Alger nu mai are nevoie de puncte. Initial am vrut sa iau X2 dar am renuntat la meci, pare periculos.


Olympique Medea este obligata sa castige pentru a fi sigura ca scapa de retrogradare, egalul nu este bun deoarece Biskra i-a batut in ambele meciuri. NA Hussein poate spera la locul 2 daca Soura pierde, asadar s-ar putea sa vedem doua goluri. Au fost putine goluri in meciurile gazdelor pe acest teren, insa in ultimele 4 meciuri ale lor au fost 2-5 goluri. Cota la victorie este suspect de mica, 1.55, in conditiile in care etapa trecuta au pierdut cu 5-0 in deplasare la echipa fara obiectiv, iar adversarii lor de astazi nu au mai pierdut in deplasare de 9 meciuri in campionat, in 7 ditre ele au dat cel putin un gol, 6 dintre ele au fost cu 2-3 goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cr Belouizdad vs Tadjenant
Pronostic:
1X - Șansă dublă
Cota
1.28
Olympique Medea vs NA Hussein Dey
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.44
US Biskra - Usm El Harrach vs Cr Belouizdad
Pronostic:
12 - Șansă dublă
Cota
1.12
Cota finala: 2.06
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro