Ponturi Pariuri Fotbal Jomo Cosmos vs Black Leopards

BETFAIR SPORTSBOOK

Jomo Cosmos si Black Leopards se lupta pentru sansa de promovare in prima liga sud africana.

Gazdele au terminat pe locul 3 in campionat, cu 49 de puncte, iar oaspetii pe 2 cu un punct mai mult. S-au intalnit ultima data in urma cu 2 saptamani, in ultima etapa, meci castigat de Black Leopards cu 3-0 pe teren propriu, dar indiferent de rezultat cele doua formatii terminau pe locurile 2 si 3, insa de la Jomo Cosmos au lipsit 7 titulari.

cota2.ro


Promovarea se da intre 3 echipe, cele doua formatii din liga secunda si Platinum Stars, formatie din prima liga care a terminat pe loc de baraj, acestia au fost invinsi in primul meci din grupa de Black Leopards cu 1-0.


Fiecare echipa va juca cate 4 meciuri, va promova doar prima clasata.

O victorie a oaspetilor i-ar distanta la 6 puncte si pot spune ca vor rezolva promovarea, dar nu cred ca vor castiga deoarece Jomo Cosmos sunt foarte puternici acasa, unde au castigat in acest sezon 11 meciuri, au remizat de 3 ori si au pierdut doar o singura data cu 0-4 in fata lui Highlands Park echipa care a terminat pe prima pozitie.


Black Leopards a terminat cu o medie de 2.10 goluri pe meci, in timp ce adversarii lor de astazi cu 2.70.

De remarcat faptul ca in 12 din cele 15 meciuri jucate de Jomo Cosmos acasa au marcat ambele echipe, in 9 dintre ele au fost si 3+.

Este echipa cu cele mai multe goluri in meciurile de acasa, 49 de goluri (32 inscrise si 17 primite) in 15 meciuri.


Jomo Cosmos a catigat ultimele doua intalniri directe de anul trecut de pe acest teren, 2-0 si 2-1.


Sunt 3 variante care consider ca merita jucate: DG1 2+, GG, 3+.


Chiar daca au lipsit 7 titulari, Black Leopards i-a invins totusi cu 3-0, ceea ce consider ca le-a marit moralul. Stiu ca o victorie ii vor trimite cu un pas in prima liga si cred ca vor inscrie.

De cealalta parte, Jomo Cosmos vrea sa se reintoarca in prima liga, iar teren propriu le da un mare avantaj. Dar avand in vedere ca au primit gol de la majoritatea formatiilor si au cedat in meciul cu Highlands Park cand au pierdut cu 4-0, cred ca cel mai potrivit pronostic ar fi 3+. Ma astept sa castige cu 2-1 sau 3-1. Totusi este un meci imprevizibil, miza este uriasa.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Jomo Cosmos vs Black Leopards
Pronostic:
3+
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro