Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.66

UNIBET

FC Midtjylland i-a luat fata lui Brondby in aceste ultime etape, desi pierdusera in fata lor in ultimele 4 meciuri, saptamana trecuta i-au invins chiar la ei acasa cu 1-0, iar etapa trecuta Brondby s-a impiedicat la adversarii lor de astazi, AC Horsens, unde au remizat 2-2 desi au condus cu 2-0.

Voi miza sa primeasca cel putin doua cartonase deoarece AC Horsens desi este ultima clasata nu se va preda si va incerca sa se intoarca neinvinsa. Nu va fi un meci usor pentru gazde, deoarece acasa au primit gol in 6 din cele 7 meciuri jucate in 2018, iar Horsens desi a castigat doar un singur meci in deplasare in 2018, a inscris si in alte 5 dintre ele.

cota2.ro

Midtjylland i-a invins in ultimele 3 intalniri, in care au primit intre 2 si 4 cartonase. Daca nu primesc cartonse in cele 90 de minute, si vor conduce la un gol diferenta, pot primi si in prelungiri. Avem ca exemplu meciul de ieri al lui CFR Cluj, toate cele 3 galbene ale lor au fost in prelungiri.

Sansele acestui pronostic pot scadea daca Midtjylland deschide scorul din primele minute si va continua sa inscrie.


FC Nordsjælland vs. FC Copenhagen, duel pentru Europa League.

Va fi un meci de totul sau nimic pentru oaspeti, care sunt obligati sa castige pentru a le lua locul 3. Ultima data au castigat cu 2-1, dar au jucat acasa, meci in care s-au aratat doar doua cartonase, unul galben si unul rosu, insa in 4 din celalalte 5 meciuri din 2017 in care s-au duelat s-au aratat intre 4 si 7 cartonase.

In mod normal gazdele ar trebui sa primeasca doua cartonase, deoarece mingea va sta mai mult la oaspeti, pentru ca ei au nevoie de victorie, dar daca Copenhagen va deschide scorul atunci ei vor avea sanse mai mari sa primeasca cartonase, deoarece vor tine de rezultat. Consider ca un pariu pe minim 4 cartonase in total este mai potrivit.


Pronostic alternativ pe goluri, daca nu puteti lua cartonase:

FC Midtjylland - AC Horsens

Total goluri gazde - Peste 1.5 @1,26

FC Nordsjælland - FC Copenhagen

Ambele echipe vor inscrise - Da @1.44

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FC Midtjylland vs AC Horsens
Pronostic:
Total cartonașe echipa gazda - Peste 1.5
Cota
1.65
FC Nordsjælland vs FC Copenhagen
Pronostic:
Total cartonaşe - Peste 3.5
Cota
1.61
Cota finala: 2.66
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro