Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

UNIBET

Silkeborg IF si FC Helsingør, se lupta pentru a ramane in prima liga daneza.

In meciul tur oaspetii au deschis scorul devreme, in minutul 14, si au ratat cateva ocazii importante, insa au primit gol in ultima faza a meciului, in minutul 90+4 iar meciul s-a terminat 1-1. Au fost in total 12 cornere, Silkeborg au dominat la acest capitol si in repriza secunda cand au cautat egalarea, au avut 5 cornere iar Helsingor niciunul.

cota2.ro

Oaspetii au avut cate 4-5 cornere in ultimele 5 deplasari, iar cota oferita de Unibet pentru 4 cornere este foarte buna, 1.75. Inainte sa deschida scorul in tur au inceput tare, conduceau cu 3-0 la cornere, dar s-a terminat 3-9. Nu stim cum va decurge meciul, deoarece au inscris in ultimele 5 deplasari, de 3 ori celor de la Copenhaga, si de 3 ori adversarilor de astazi, cand i-au invins cu 2-3 in martie, meci in care Silkeborg a avut nu mai putin de 18 cornere. Daca vor deschide ei scorul va fi greu sa mai iasa, asadar un numar de minim 9 corenere total consider ca este destul de bun, in conditiile in care gazdele nu vor apara acest rezultat periculos.


FC Nordsjælland - FC Copenhagen

Oaspetii vin sa castige, doar asa le pot lua locul 3 de Europa League. Vor fi multe atacuri la ambele porti si ar trebui sa vedem cel putin 10 cornere. In ultimele 6 intalniri directe a fost un meci cu 3 cornere in total, insa celelalte 5 au fost cu 10-13.

Nu este un pariu usor, dar avand in vedere ca nu mai este loc de greseala, cred ca vor iesi.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Silkeborg IF vs FC Helsingør
Pronostic:
Total cornere - Peste 8.5
Cota
1.37
FC Nordsjælland vs FC Copenhagen
Pronostic:
Total cornere - Peste 9.5
Cota
1.46
Cota finala: 2.00
Profit: 7.00
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro