Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.61

UNIBET

Helsingborgs IF i-a taiat aripile liderului Orgryte, care a suferit prima infrangere abia in etapa a 8-a. Trag sa promoveze din nou in prima liga, de unde au retrogradat in 2016, insa este mult de jucat, pentru inceput trebuie sa castige la Norrby IF, echipa cu moralul la pamant, nu a mai castigat de 5 etape. Voi miza totusi sa ia cel putin o repriza pentru o sansa in plus.


cota2.ro

Silkeborg IF - Esbjerg, joaca pentru biletul in Superliga. Esjberg a obtinut rezultate foarte bune in deplasare, insa au fost totusi formatii de liga secunda. Ma astept sa comita mai multe faulturi, in special pentru a opri atacurile periculoase ale gazdelor, la care va sta mai mult mingea. Ar trebui sa primeasca cel putin doua cartonase, la fel ca in 6 din cele 7 deplasari din acest an.


Trelleborgs FF, echipa cu cea mai slaba ofensiva de acasa vs. IF Brommapojkarna, echipa cu cea mai slaba defensiva din deplasare. Valoarea loturile si media de varsta este asemanatoare, va fi un meci disputat pentru ca ambele vor sa se indeparteze de zona periculoasa. Ambele formatii au castigat acasa in ultimele doua intalniri din 2017, cu 3-1 si 3-0, meciuri in care s-au executat 17 si 9 cornere. Avand in vedere forma slaba din ofensiva cred ca vom vedea minim 10 cornere de aceasta data.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Norrby IF vs Helsingborgs IF
Pronostic:
Echipa oaspete va câştiga cel puțin o repriză - Da
Cota
1.50
Silkeborg IF vs Esbjerg
Pronostic:
Total Cartonașe - Echipa Oaspete - Peste 1.5
Cota
1.30
Trelleborgs FF vs IF Brommapojkarna
Pronostic:
Total cornere - Peste 9.5
Cota
1.34
Cota finala: 2.61
Profit: 16.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro