Ponturi Pariuri Fotbal Bolivar vs Delfin

BETFAIR SPORTSBOOK

Meci cu o miza uriasa, din ultima etapa a grupei B, din Copa Libertadores.


cota2.ro

Bolivar este pe ultimul loc, cu 5 puncte, iar Delfin pe 3 cu 7 puncte, la egalitate cu Colo Colo care are deplasare grea la liderul Atletico Nacional, de la care si-a luat bataie acasa cu 1-0.


Bolivienii inca spera la faza urmatoare, cu o victorie urca pe locul 2 daca chilienii pierd in Columbia, insa chiar daca nu termina pe 2 vor continua in Copa Sudamericana de pe locul 3, important este sa castige.


Primul meci dintre cele doua s-a terminat la egalitate, 1-1, insa s-a jucat in Manta, unde altitudinea este de 6 metri. De aceasta data Bolivar ii asteapta in capitala La Paz, care se afla la cea mai inalta altitudine de pe glob, 3600 metri.

Bolivar nu a mai pierdut acasa din 2012, a jucat de atunci 15 meciuri, reusind sa catige 10 dintre ele.


Ma astept sa inceapa meciul in forta, sa aiba foarte multe atacuri in prima repriza din care sa obtina cel putin 3 cornere.


In cele doua meciuri din grupa pe care le-au jucat acasa au avut 2 cornere la pauza in egalul de 1-1 cu Colo Colo, si 5 in meciul cu Atletico Nacional, pe care l-au castigat cu 1-0.

Bolivar a pierdut ultimul meci de pe acest teren, 0-1 in fata lui Strongest, meci in care a exectutat 5 cornere in prima repriza, cand inca nu s-a marcat.


Daca va deschide scorul in primele minute de joc vor scadea sansele acestui pronostic, dar nici atunci nu cred ca vor intra in aparare. Consider ca este un pariu destul de bun.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bolivar vs Delfin
Pronostic:
Bolivar Peste 2 cornere in prima repriza
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 8.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro