Ponturi Pariuri Fotbal CS Voluntari vs CS Concordia Chiajna

BETANO

CS Voluntari este pe loc de baraj, iar CS Concordia Chiajna cu doua pozitii mai sus, la 4 puncte distanta. Este penultima etapa in play-off-ul de retrogradare.


cota2.ro

ACS Poli Timisoara ii poate impinge in zona rosie daca vor castiga acasa cu Dinamo, asadar gazdele vor cauta victoria, in timp ce pentru oaspeti poate fi bun si un egal.


Va fi un meci foarte greu pentru Voluntari, care a obtinut doar un punct din ultimele 4 meciuri, Chiajna are 3 victorii consecutive in deplasare.


Ma astept la un meci disptuat, cu multe faulturi asa ca voi miza pe minim 6 cartonase. Daca gazdele vor conduce pe final de meci, cu greu vor mai pune mingea in joc si ar trebui sa curga cartonasele, acestea mai pot veni si daca sunt condusi, frustrarea ar iesi la suprafata.


S-au intalnit de 5 ori din 2017, Chiajana a castigat de 3 ori, nu a fost nici o remiza. In 3 dintre aceste intalniri au fost intre 6 si 9 cartonase, in celelalte doua au fost 4 si 5.


Cotele la Casa Pariurilor si Unibet sunt de 1.50 si 1.45, posibil sa scada si la Betano, unde in acest moment este 1.95.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CS Voluntari vs CS Concordia Chiajna
Pronostic:
Total cartonașe - Peste 5.5
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro