Ponturi Pariuri Fotbal Platinum Stars vs Black Leopards

UNIBET

Black Leopards este liderul grupei, cu 4 puncte, urmata de Jomo Cosmos (2 puncte) si Platinum Stars (1 punct).


cota2.ro

Oaspetii vor fi cu un picior in prima liga sud-africana daca vor castiga, mai au nevoie de un singur punct in ultimul meci de acasa cu Jomo Cosmos, iar antrenorul Joel Masutha este convins ca nu vor pierde acel meci.


Black Leopards i-a invins pe teren propriu la jumatatea acestui luni cu 1-0, insa de aceasta data le va fi mai greu, pe langa faptul ca joaca departe de casa, meciul se va disputa seara, iar majoritatea jucatorilor nu sunt obisnuiti sa joace pe noctoruna, insa in ultima saptamana s-au pregatit in aceste conditii.


Platinum Stars poate ramane in prima liga doar daca va castiga, insa morlaul jucatorilor este foarte scazut, in meciul trecut nu a reusit sa ii dea gol lui Jomo Cosmos, partida care s-a terminat 0-0, desi si-a creat foarte multe ocazii.


Black Leopards este hotarata sa castige aceasta partida si sa se intoarca in prima liga de unde a retrogradat in 2013, insa dupa spusele antrenorului sau, mingea se misca mai repede seara, iar iluminarea te poate afecta daca nu esti obisnuit, asadar sunt sanse destul de mari sa primeasca gol. Totusi voi miza sa castige cel putin o repriza, atacantul zambian Mwape Musonda in varsta de 27 de ani este in forma buna, a inscris o dubla in partida trecuta, in total 14 goluri din cele 27 de meciuri jucate in acest an. Daca gazdele vor intra cu avantaj la pauza nu ii vad in atac in repriza secunda, asadar consider ca este un pariu destul de bun.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Platinum Stars vs Black Leopards
Pronostic:
Echipa oaspete va câştiga cel puțin o repriză - Da
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro