Ponturi Pariuri Fotbal Comerciades Unidos vs Sport Huancayo

BETANO

Comerciades Unidos a lasat in spate cele 4 infrangeri consecutive din finalul Turneului de Vara, reusind sa inceapa cu dreptul in Apertura, s-a intors cu cele 3 puncte dupa ce i-a invins pe Ayacucho cu 2-1.


cota2.ro

Sport Huancayo pare inca afectata dupa pierderea finalei, in dubla mana cu Sporting Cristal, acasa a remizat 1-1 cu Real Garcilaso in meciul trecut. De aceasta data revine golghterul lor, Carlos Neumann care a fost suspendat. Acesta a inscris de fiecare data in ultimele 6 meciuri, in unul dintre ele reusind un hat-trick.


In Turneul de Vara cele mai multe goluri in meciurile lui Comerciantes Unidos au fost acasa (10-14), iar in cele ale lui Huancayo in deplasare (14-12).


S-au intalnit de 8 ori din 2016, niciodata nu a pierdut echipa care a jucat acasa. In 6 dintre ele au fost minim 3 goluri, ambele echipe reusind sa inscrie.


Gazdele vor sa continue pe aceasta cale si consider ca pleaca cu prima sansa astazi, dar Huancayo a inscris totusi 30 de goluri in cele 15 meciuri din acest an, asadar voi merge pe GG+

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Comerciades Unidos vs Sport Huancayo
Pronostic:
Ambele echipe să înscrie - Da şi Peste 2.5
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro