Ponturi Pariuri Fotbal Madagascar vs Mozambic

BETFAIR SPORTSBOOK

Este sarbatoare in Polokwane, South Africa, unde va fi gazduita cea de-a 18-a editie a Cupei COSAFA, competitie internationala formata din echipe nationale membre ale Consiliul Federațiilor de Fotbal din Africa de Sud.


cota2.ro

Meciul de deschidere va fi intre Madagascar si Mozambic, care s-au intalnit in grupe si anul trecut, niciuna dintre ele nu a reusit sa treaca de grupe, terminand pe locurile 2 si 3, insa Madagascar a terminat cu 7 puncte, la fel ca Zimbabwe care a castigat finala in fata Zambiei cu 3-1.


Madagascar si-a pus ca obiectiv ajungerea in semifinale, anul trecut i-a invins cu 4-1, Mozambic primind 4 goluri si de la Zambia, reusind sa castige doar in fata Republicii Seychelles, scor cu 2-1, care se afla si de aceasta data in grupa lor.


Mozambic are acelasi obiectiv, dar pleaca cu sansa a doua, conform caselor de pariuri, insa nu pot spera la faza urmatoare daca pierd astazi, deoarece se joaca doar 3 meciuri, iar Comoros pare in forma buna, nu a pierdut in ultimele 3 amicale (o victorie si doua egaluri, 1-1 chiar cu adversarii lor de astazi).


Chiar daca Madagascar este increzatoare, seria de 10 meciuri fara infrangere (8 victorii si doua egaluri inceputa in martie 2017) s-a terminat in iulie, de atunci au urmat 3 egaluri si doua infrangeri cu 0-2 goluri.


De la victoria cu 4-1 din iunie anul trecut s-au mai intalnit de doua ori in Campionatul Africii pe Natiuni, Madagascar a trecut cu un scor general de 4-2, reusind sa castige in Mozambic cu 2-0.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Madagascar vs Mozambic
Pronostic:
3+
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 7.20
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro