Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.17

BETFAIR SPORTSBOOK

Doua meciuri din ultima etapa din grupa A, a Cupei COSAFA.

Africa de Sud isi asteapta adversara din optimi, doar primul loc trece de grupe.

cota2.ro


Totul depinde de Madagascar pentru a fi sigura de locul 1, cu o victorie va castiga grupa indiferent de rezultatul din celalalt meci. Comoros nu mai are sanse matematice, asadar motivatia lipseste, iar moralul le-a fost afectat dupa infrangerea din meciul trecut, 0-3 cu Mozambic. Totusi inainte de acea infrangere avea o victorie si 3 egaluri. Voi lua sa castige cel putin o repriza pentru a mari sansele.


Mozambique - Seychelles

Meciurile se desfasoara la aceeasi ora, iar ambele formatii au sanse la locul 1, chiar si "piratii" care se afla pe locul 3, acestia au terminat la egalitate partidele cu Madagascar si Comoros, scor 1-1. Consider ca vor incepe partida in forta, cu speranta ca liderul se va impiedica si se va inscrie inca din prima repriza, in ultimul meci al celor doua din grupa s-au inscris chiar doua goluri.


România - Chile

In ultimele 13 meciuri ale Romaniei au fost minim 7 cornere, Chile avand in numar mai mic de meciuri consecutive, in care au depasit acest prag. Intalnirea de anul trecut s-a lasat cu 5 goluri, totusi Romania a inscris doua din cele 3 goluri in superioritate numerica, fundasul Gary Medel a luat rosu in minutul 33. Meciul se joaca pe teren neutru si sud americanii vor cauta revansa. Ma astept la multe atacuri si cred ca se vor executa si de acaesta data cel putin 7 cornere.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Madagascar vs Comoros
Pronostic:
Va câştiga oricare repriză - Madagascar
Cota
1.25
Mozambique vs Seychelles
Pronostic:
Prima repriză - peste 0,5 goluri
Cota
1.50
România vs Chile
Pronostic:
Total cornere - Peste 6,5 cornere
Cota
1.16
Cota finala: 2.17
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro