Ponturi Pariuri Fotbal Club Deportivo Municipal vs Sporting Cristal

BETANO

Sporting Cristal a castigat Turneul de Vara, a fost echipa cu cea mai buna ofensiva, 42 de goluri in 14 meciuri, media de goluri pe meci sarind putin peste 4, insa 17 dintre ele au fost inscrise de golgheterul sau, argentinianul Emanuel Herrera, care va lipsi pentru al doilea meci, acesta a fost scos din echipa dupa o cearta cu antrenorul, iar Sporting Cristal a pierdut acasa in meciul trecut in fata Alianzei Lima, scor 1-2.


cota2.ro

Club Deportivo Municipal a terminat pe locul 4 in grupa B, insa acasa a avut cel mai bun golaveraj din grupa, +9, (18 goluri inscrise si 8 primite).


Se intalnesc in etapa a 4-a in Apertura, gazdele sunt pe locul 4 cu 4 puncte, dupa doua meciuri, iar oaspetii pe 5 cu acelasi numar de puncte dar dupa 3 meciuri.


Nu cred ca Deporitivo Municipal va pierde astazi, oaspetii nu se vor baza nici de aceast data pe golgheterul sau. Acestia le-au pus probleme in ultimii ani, din 2016 s-au intalnit de 8 ori, Sporting Cristal a castigat doua meciuri, a pierdut 4 iar alte doua s-au terminat la egalitate.


Municipal are 5 victorii la rand acasa, reusind sa le inscrie cel putin doua goluri adversarilor, a castigat ultimele doua meciuri de pe acest teren cu acelasi scor, 4-0.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Club Deportivo Municipal vs Sporting Cristal
Pronostic:
Șansă dublă - 1X
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro