Ponturi Pariuri Fotbal Pariuri speciale vs CM 2018

BETANO


M-am bazat pe multe criterii şi analize ale meciurilor înainte să încerc să definesc fazele eliminatorii, mai ales că, de la sferturi în sus, calculele şi previziunile sunt destul de complicate:

cota2.ro

Franţa, Brazilia, Belgia, Spania, Argentina şi Germania au culoar favorabil pentru a prinde sferturile competiţiei, în special pentru că sunt favorite certe la câştigarea grupelor din care fac parte. Cotele sunt destul de atractive pentru fiecare dintre ele pentru a ajunge în această fază a competiţiei. De exemplu, Germania are o cotă de 1.50 la SuperBet!

De la sferturi însă, trebuie luate în calcul multe variabile şi parcursul dar şi culoarul fiecarei echipe:

Franţa

Îşi va câştiga probabil grupa şi va elimina în optimi pe Croaţia (locul 2 din grupa Argentinei, cu Islanda sau Nigeria) apoi va trece în sferturi de Uruguay, cel mai greu adversar care poate veni din grupa A.

Belgia

Îşi câştigă grupa şi joacă în optimi cu Senegal sau Polonia. În acest caz apoi, cel mai probabil adversar în sferturi pare Brazilia iar acest meci va fi examenul de maturitate al belgienilor.

Spania

Nu are niciun fel de problemă în grupe şi, probabil, nici în optimi unde se prefigurează un duel cu Egipt sau Rusia. Într-un alt sfert extrem de echilibrat, după Brazilia - Belgia, am avea astfel Spania-Argentina.

Germania

Are cel mai clar culoar dintre toate favoritele din grupe! Serbia sau Elveţia în optimi şi Columbia sau Anglia în sferturi!

Am ales o cotă 50 la BETANO pentru două semifinale 100% europene:

Franţa - Belgia / Germania - Spania. Cum cota este uriaşă, vă recomand să jucaţi mai multe variante!


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Pariuri speciale vs CM 2018
Pronostic:
semifinaliste: Germania/Spania/Franţa/Belgia
Cota
50.00
Cota finala: 50.00
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro