Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

UNIBET

Klaasen R./Venus M. contra Bryan M./Sock J. e finala masculina la dublu de la Wimbledon, meci de 50-50 si personal le acord prima sansa capilor de serie numarul 13, insa pariul cu o cota mai buna e peste 3.5 seturi in meci.


cota2.ro

In conditiile in care se joaca 5 seturi si la aceasta proba valoarea cotei de 1.46 oferita de Unibet e ridicata si merita jucata. Cele doua perechi au avut de furca pana in finala si in 4 din cele 5 meciuri jucate de fiecare cuplu au fost minim 4 seturi, deci o statistica favorabila. N-am sa enumar adversarii eliminati de fiecare, va fi o finala echilibrata si nu-i vad in stare sa termine partida in minimul de seturi.



Facem o alegere si la finala feminina de la Wimbeldon dintre Serena si Kerber, meci in care mizez pe o evolutie buna a nemtoaicei si un handicap de 5.5 game-uri acoperit de aceasta.


Parcursul celor doua pana aici a fost aproape perfect, ambele au cedat cate un set si au aratat o forma deosebita, cu un plus evident pentru Serena care nu a disputat nicio partida pe iarba inaintea acestui turneu si nu a mai evoluat de la Openul Francez. Americanca a dat de inteles in mai multe randuri ca nu poate juca daca nu se simte la un nivel ridicat, dand dovada de mult caracter si se vede clar spiritul ei de campioana. Kerber de cealalta parte era de asteptat sa aiba un parcurs bun, ea ramane in continuare cea mai buna jucatoare defensiva din lume alaturi de Wozniacki si Halep iar astazi va returna multe mingi in terenul Serenei. Va fi alta conjunctura fata de finala din 2016 castigata clar de fosta lidera mondiala, Kerber are un sezon excelent si evolutii constante, o poate puna in dificultate pe Williams in multe randuri si nu va ceda usor aceasta batalie.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Klaasen R./Venus M. vs Bryan M./Sock J.
Pronostic:
peste 3.5 seturi
Cota
1.46
Kerber A. (Ger) vs Williams S. (Usa)
Pronostic:
HG1 (+5.5)
Cota
1.38
Cota finala: 2.01
Profit: 10.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro