Ponturi Pariuri Baschet St.Louis Cardinals vs Cincinnati Reds

UNIBET

Selectez si un meci din BASEBALL, din totalul de 6 partide ce se joaca dupa ora 23:00 imi indrept atentia spre duelul dintre St.Louis Cardinals si Cincinnati Reds.


cota2.ro

Gazdele pornesc cu prima sansa insa ultimele saptamani imi dau impresia ca oaspetii ar trebui sa beneficieze de acest statut. Nu numai faptul ca s-au impus clar aici cu 9-1 in primul joc al seriei dar si bilantul ultimelor jocuri e de partea lor, 16 victorii in precedentele 23 de jocuri. Cardinals au avantaj in aceasta seara doar la capitolul pitching acolo unde se bazeaza pe Jack Flaherty, dreptaciul laudandu-se cu 3.34 ERA si 3-4 bilant pana-n prezent pe cand Reds il trimit pe movila pe Luis Castillo, 5-8 bilant pentru el si 5.58 ERA.


Cei din St.Louis au cedat 5 jocuri consecutive acasa pe cand oaspeti au castigat 7 din ultimele 11 deplasari, tot gazdele au pierdut de fiecare data in ultimele 4 jocuri cand Flaherty a fost la start si aceeasi echipa a cedat 6 din precedentele 8 dispute de acasa in fata unor formatii cu record negativ.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
St.Louis Cardinals vs Cincinnati Reds
Pronostic:
H2 (-1.5 run-uri)
Cota
3.05
Cota finala: 3.05
Profit: 20.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro