Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 6.47

BETANO

Voi alege pe acest bilet 3 meciuri in care cred eu ca se vor marca goluri multe iar primul gol va veni in prima jumatate de ora.

Malaga- Nottingham Forest este un meci amical in care 30 de minute vor fi suficiente pentru una din echipe sa marcheze un gol fiindca sunt convins ca ambele vor juca ofensiv.

cota2.ro

Meciul 2 este din Japonia League 2 acolo unde in ultimele sezoane s-au marcat multe goluri ,multe meciuri au avut scoruri spectaculoase si daca ne uitam pe clasament echipa gazda are o defensiva mediocra in timp ce echipa oaspete arata bine in ofensiva si poate marca rapid un gol in poarta celor de la Kumamoto.

Meciul din Belarus ma astept sa fie cel mai dificil de pe acest bilet fiindca in Belarus unele meciurile nu sunt spectaculoase ,multe sunt de under 2.5 goluri dar Brest a avut recent rezultate ca 6-0 si 5-2 iar in 7 din ultimele 9 meciuri din campionat s-a marcat de fiecare data gol in primele 30 de minute de joc astfel ca Brest este o echipa care incepe in forta meciurile is marcheaza repede in incercarea de a -si crea rapid un avantaj pe tabela.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Malaga vs Nottingham Forest
Pronostic:
Următorul gol înainte de min. 30:00 (Gol 1) DA
Cota
1.83
Roasso Kumamoto vs Machida Zelvia
Pronostic:
Următorul gol înainte de min. 30:00 (Gol 1) DA
Cota
1.88
Dinamo Brest vs Shahkter Soligorsk
Pronostic:
Următorul gol înainte de min. 30:00 (Gol 1) DA
Cota
1.88
Cota finala: 6.47
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro