Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.48

UNIBET

Ultimul meci al primei etape din Superliga le aduce fata in fata pe Randers FC si Brøndby IF. Oaspetii au pierdut in mod surprinzator primul loc si totodata biletul de Liga Campionilor in editia trecuta, in ultimele 5 meciuri au adunat doar 3 puncte.

Ambele formatii au facut ceva schimbari in aceasta vara, insa inclin sa cred ca Brondby va reusi sa inscrie cel putin doua goluri, ceea ce au reusit sa faca in cele 5 amicale pe care le-au jucat in ultima luna, au inscris 20 de goluri in total, 2 cu Sahtior, 3 cu CSKA Sofia si 3 cu St. Pauli.

cota2.ro

Randers pare ca va avea probleme in prima liga, a pierdut toate cele 3 amicale: 4-1 Silkeborg, 2-1 Aalborg, 1-0 Sonderjyske.


Hammarby IF este pe locul 3, la 4 puncte distanta de liderul Malmo, insa a disputat cu doua meciuri mai putin.

Elfsborg este in partea de jos a clasamanetului, dar da semne de revenire, daca luam in calcul si cele doua amicale, are 5 victorii consecutive, a castigat ultima data la Orebro cu 2-1, atacantul Viktor Prodell a intors scorul in doar doua minute (84' si 86'). Oaspetii au pierdut pe acest teren si in martie, meci in care au primit doua cartonase. Vor avea meci greu si de aceasta data si trebuie sa tina pasul cu Malmo, cred ca vor practica un fobtal dur si vor primi cartonase si de aceasta data, la fel ca in ultimele 4 deplasari.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Randers FC vs Brøndby IF
Pronostic:
Total goluri ale echipei oaspete - Peste 1.5
Cota
1.68
IF Elfsborg vs Hammarby IF
Pronostic:
Total Cartonașe Echipa Oaspete - Peste 1.5
Cota
2.07
Cota finala: 3.48
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro