Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.75

BETANO

Doua meciuri din preliminariile Ligii Campionilor. 


cota2.ro

Desi are un lot de aproape 10 ori mai scump, 37,35 mil euro vs. 3,95 mil euro, Red Star Belgrade s-a intors doar cu un punct in tur, dupa un meci fara goluri, cota pentru victoria lor era 1.20. 

Oaspetii nu sunt obisnuiti sa joace sub asemenea presiune, stadionul lor are mai putin de 3000 de locuri, in timp ce stadionul Rajko Mitić are o capacitate de aproape 52.000 de locuri. Ambele formatii au primit 2 cartonase galbene in tur, ma astept ca gazdele sa atace in valuri inca din primul minut si cred ca vom vedea si de aceasta data cartonas inainte de minutul 30, FK Spartaks va face cu greu fata si ma astept sa comita multe faulturi.


APOEL Nicosia are nevoie de minim doua goluri, Suduva Marijampole i-a invins cu 3-1 in tur, acestia au inscris 3 goluri in 19 minute, apoi au intrat in aparare, unde s-au descurcat destul de bine, primind gol in al 4-lea minut de prelungire.

Nu ii vad in atac cu un asemenea avantaj, asadar mingea va sta foarte mult la gazde, am mizat ca oaspetii sa primeasca primul cartonas, in tur au primit doar doua cartonase galbene, desi a comis 24 de faulturi, Apeol a comis 6 faulturi, nici un jucator nu a fost sanctionat.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Red Star Belgrade vs FK Spartaks
Pronostic:
Cartonaș înainte de min. 30:00
Cota
1.87
APOEL Nicosia vs Suduva Marijampole
Pronostic:
Primul cartonaș (Cartonaș 1) - Suduva
Cota
1.47
Cota finala: 2.75
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro