Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.33

BETFAIR SPORTSBOOK

Doua meciuri din grupele Cupei Confederației CAF, etapa a 3-a.


cota2.ro

Gor Mahia vs. Y.Africans

Oaspetii sunt pe ultimul loc in grupa cu un punct si -4 golaveraj, nu au reusit sa inscrie. Grupa este stransa, Gor Mahia este pe 2 cu doua puncte, un gol inscris si unul primit, are doua egaluri. Ma astept ca Young Africans sa vina pentru un punct, dupa ultimele rezultate inregistrate departe de casa nu pot spera la mai mult, acestia nu au mai castigat de 9 meciuri in toate competitiile in deplasare, 2 egaluri si 9 infrangeri, 2 goluri inscrise si 14 primite.

Gazdele au jucat 6 meciuri in aceasta luna, ceea ce consider ca le ofera un avantaj in plus fata de adversari, care nu au mai jucat nici un meci de la jumatatea lunii trecute. Am ales sa conduca la pauza sau sa castige meciul, pe acest teren practica un fotbal ofensiv, in campionat ocupa locul 1 cu 46 goluri inscrise dupa 19 meciuri (15 victorii si 4 egaluri).


Aduana Stars vs. AS Vita Club

Echipa gazda se afla pe ultimul loc in grupa A, cu un punct, primeste vizita liderului grupei, congolezii au adunat 4 puncte.

Mai sunt 4 meciuri de jucat, dar formatia ganeza are nevoie de victorie, altfel diferenta fata de locul 2 poate fi de 3 puncte, daca ASEC Mimosas va castiga acasa cu Raja Casablanca.

Aduana Stars arata bine in atac, dar slab in aparare, in campionat se afla in partea de jos, dupa 12 meciuri, insa este pe locul 1 la media de goluri pe meci, 2.84.

In 3 din cele 4 meciuri pe care le-a jucat in CAF anul asta au fost intre 3 si 7 goluri si ambele echipe au inscris, celalalt a fost cu un singur gol.

Merg pe minim 2 goluri deoarece vor iesi la joc, iar Vita Club este o forta in ofensiva, este campioana din Republica Democrata Congo, are 53 de goluri inscrise si 10 primite, in 22 de meciuri, in deplasare au inscris 27 de goluri, cu 1 mai mult decat acasa.


Puteti lua acest bilet si la Casa Pariurilor, dar cota totala va fi 2.10 in loc de 2.33, cum este la Superbet.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gor Mahia vs Y.Africans
Pronostic:
PsF1
Cota
1.53
Aduana Stars vs AS Vita Club
Pronostic:
2+
Cota
1.52
Cota finala: 2.33
Profit: 13.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro