Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.21

UNIBET

Esbjerg - Vendsyssel FF

5,65 Mill. € vs. 5,65 Mill. €

cota2.ro

Colege in sezonul trecut in liga a doua, colege si acum in prima liga. Cele doua formatii au terminat pe locurile 2 si 3, apoi au castigat meciul de baraj, amandoua cu 3-1 scor general.

S-au intalnit de 3 ori in ultimul an, s-a lasat cu goluri multe, ambele au inscris si au 4, 5 si 6 goluri in total.

Cele mai multe goluri in meciurile jucate de Esbjerg au fost acasa (32-25), iar in ale oaspetilor in deplasare (30-24). Este a doua etapa, gazdele au remizat 1-1 in deplasare, iar Vendsyssel a castigat cu 3-2 tot in deplasare. Este o cota frumoasa ca ambele echipe sa inscrie, sunt doua echipe asemanatoare, media de varsta este aproape identica, asadar cred ca vor fi atacuri la ambele porti.


Bayern München a pierdut ultimul meci din campionat, 1-4 acasa cu Stuttgart, apoi a pierdut si finala cupei Germaniei, 1-3 cu Frankfurt.

Nu au mai jucat nici un meci de doua luni, cu siguranta Bayern vrea sa incepa cu dreptul. Am ales sa inscrie cel putin doua goluri deoarece de la PSG vor lipsi jucatorii importanti.


Örebro SK este pe 8 in clasament, lar Malmö FF un loc mai sus, ambele cu cate 19 puncte, insa gazdele cu un meci mai putin. Malmo este campioana en-titre,diferenta fata de liderul AIK este de 11 puncte, cu 16 etape inainte de final, asa ca va juca ofensiv pentru a reduce din diferenta.

Este al 16 meci pentru Andreas Ekberg in acest an, in 12 dintre ele a aratat minim 3 cartonase. Oaspetii nu vor avea meci usor, Orebro a inscris in toate partidele de acasa din acest an, ambele au nevoie de puncte si ma astept la un meci dur care sa se lase cu cel putin 3 cartonase.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Esbjerg vs Vendsyssel FF
Pronostic:
Ambele echipe vor înscrie - Da
Cota
1.70
Bayern München vs Paris SG
Pronostic:
Total goluri ale echipei gazdă - Peste 1.5
Cota
1.43
Örebro SK vs Malmö FF
Pronostic:
Total cartonaşe - Peste 2.5
Cota
1.32
Cota finala: 3.21
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro