Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.78

BETANO

Christoph Negritu este un tenismen valoros, care aici mi s-a părut foarte solid. A trecut de doi oponenți buni, Ehrat și Baltensperger, pierzând doar un set și acela la limită. A avut o deplasare bună pe teren iar pe retur și-a creat multe oportunități, lucru ce evident l-a ajutat și atunci când serviciul nu a mers. Mats Rosenkranz este talentat, și în ultimele două meciuri a fost bun, jucând însă cu doi tenismeni ce nu sunt în prima mie mondială.


cota2.ro

___

Rio Noguchi este în creștere, foarte aproape de topul 500 ATP, iar în acest an are deja două titluri. Pe zgură se simte destul de bine, deși evident a crescut pe hard, având însă pe suprafața lentă victorii recente cu Michnev sau Stanek, sportivi destul de redutabili. Iar aici nu a pierdut set, fiind bun pe retur, Noguchi fiind un tip de tenimen solid în defensivă, care obligă oponentul la o lovitură în plus. Ivan Kosec nu a fost vreodată în prima mie mondială


___

Bray are probleme mari în apărare. A primit în ultima etapă 6 goluri de la vecina lor Bohemians și nu a reușit să marcheze niciunul. Cork este o echipă care nu se încurcă cu adversari modești și deschide scorul rapid, încă din prima repriză.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Mats Rosenkranz vs Christoph Negritu
Pronostic:
Christoph Castiga
Cota
1.44
Rio Noguchi vs Ivan Kosec
Pronostic:
Rio Noguchi Castiga
Cota
1.40
Bray Wanderers vs Cork City
Pronostic:
2/2 pauza final
Cota
1.38
Cota finala: 2.78
Profit: 17.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro