Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.57

BETFAIR SPORTSBOOK

Wydad C. - Horoya AC

Grupa foarte stransa, cele doua formatii au impreuna cate 5 puncte, alaturi de Mamelodi. Marocanii vor cauta victoria, insa au remizat 1-1 in urma cu 11 zile. Horoya nu stie sa se apere, asa ca va ataca. In ultimele 3 meciuri din deplasare din aceasta competitie au castigat cu 3-1, 2-0 si 2-1.

cota2.ro


Santiago W. - Coquimbo

Duel intre echipa de pe ultimul loc si cea de pe primul loc. Wanderrers visa la promovare anul acesta, insa nu a reusit sa castige decat 4 meciuri, va juca ofensiv astazi si nu cred ca va scapa fara gol, Coquimbo i-a invins cu 4-1 in urma cu 3 luni si vor sa isi pastreze pozitia.


Dep.Binacional - Ayacucho

Ayacucho se afla pe 14, intalneste o formatie care a pierdut doar un meci din cele 11 de acasa, nu cred ca pote obtine ceva fara sa inscrie, a primit gol in toate meciurile din deplasare. Este prima intalnire dintre ele, ma astept sa atace mai mult in repriza secunda.


Dalkurd FF - IK Sirius

In toate cele 6 meciuri de pe acest teren s-a inscris in prima repriza. Sirius a obtinut o victorie importanta in etapa trecut si are incredere ca poate obtine un rezultat bun. Cele doua formatii vor sa iasa din zona periculoase si vor juca ofensiv, nu se pot baza pe aparare.


IFK Goteborg - Brommapojkarna

Gazdele s-au intors fara nici un punct in meciul trecut, desi conduceau cu 2-0 in minutul 37. Intalneste o formatie foarte slaba care primeste multe goluri. Cred ca vor incepe in forta si se va da cel putin un gol in prima repriza, intoate cele 7 meciuri ale oaspetilor din deplasare, din 2018 s-a intamplat asta.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Wydad C. vs Horoya AC
Pronostic:
2+
Cota
1.32
Santiago W. vs Coquimbo
Pronostic:
DG2
Cota
1.28
Dep.Binacional vs Ayacucho
Pronostic:
2r 1+
Cota
1.23
Dalkurd FF vs IK Sirius
Pronostic:
1r 1+
Cota
1.31
IFK Goteborg vs Brommapojkarna
Pronostic:
1r 1+
Cota
1.31
Cota finala: 3.57
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro