Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

BETANO

Union Comercio - FBC Melgar

Comercio face lucrurile bine acasa, dar le strica in deplasare. Este singura echipa din acest moment care inca nu a primit gol pe propriul teren, are 4 victorii si un egal, cu +7 la golaveraj. Este in a doua jumatate a clasamentului, pe locul 10. Vor juca cu echipa de pe locul 6, care a obtinut doar o victorie in deplasare. Melgar i-a invins in 5 din ultimele 6 dueluri din ultimul an, dar astazi nu cred ca va castiga. Si-a vandut un atacant bun, iar golgheterul lor nu va fi prezent. In ultimele 4 meciuri din deplasrae a primit intre 2 si 4 goluri (10 primite si 3 inscrise).

cota2.ro


CA 3 de Febrero - Cerro Porteno

"Ciclonul" vine dupa o infrangere, a pierdut acasa cu 0-2, in fata brazilienilor de la Palmeiras, sansa foarte mica sa treaca de optimi. Se va concentra la maxim pe acest meci, vor fi cei mai buni jucatori pe teren, are nevoie de victorie pentru a urca din nou pe primul loc, in fata Olimpiei, pe care o va intalni duminica in "Superclasico".

3 de Febrereo este nou-promovata, a terminat pe ultimul loc in Apertura. A adus ceva jucatori la echipa, dar lucrurile nu s-au schimbat, dupa 4 etape sunt pe penultimul loc in Clausura cu 5 goluri inscrise si 6 primite. In ultimele 14 meciuri au fost minim 2 goluri, Capiata le-a inscris doua goluri in 2 minute etapa trecuta, s-a intors Eduardo Rivera , care a mai antrenat-o in 2014, anul in care a retrogradat.

Ambele vor iesi la joc, asa ca ma astept la minim 2 goluri, cota este buna.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Union Comercio vs FBC Melgar
Pronostic:
1X - Șansă dublă
Cota
1.42
CA 3 de Febrero vs Cerro Porteno
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.33
Cota finala: 1.89
Profit: 8.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro