Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.05

UNIBET

In turneul masculin de la US Open, faza optimilor de finala aduce meciuri mai echilibrate decat ne arata cotele, mai ales in cazul intalnirii dintre sarbul Djokovici si portughezul Souza; acesta din urma a avut pana acum un parcurs mai mult decat remarcabil, eliminand jucatori mai bine cotati, precum Carreno-Busta dar mai ales Puille. Va pleca cu sansa a doua insa daca serviciul ii va functiona, il vad luand macar 8 game-uri sarbului.

Intalnirea dintre Cilic si Goffin la fel, mi se pare mai echilibrata decat ne-ar indica cotele, ce-l dau favorit clar pe croat; sa nu uitam ca acesta s-a chinuit teribil in turul anterior, revenind de la 0-2 la seturi; azi nu-l vad pe croat castigand in minimul de seturi contra lui Goffin.

cota2.ro

In al treilea meci pentru care am optat se intalnesc doi jucatori cu stiluri oarecum asemanatoare, bazate pe anduranta si schimburi lungi; neamtul are un ascendent moral dupa victoria cu compatriotul Zverev, insa japonezul a petrecut mult mai putine minute in teren, are prima sansa si il vad castigator, insa nu in minimul de seturi. Bafta!

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Djokovic vs Souza
Pronostic:
peste 25,5 game-uri
Cota
1.30
Cilic vs Goffin
Pronostic:
minim 1 set Goffin
Cota
1.35
Nishikori vs Kohlschreiber
Pronostic:
peste 3,5 seturi
Cota
1.74
Cota finala: 3.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro