Ponturi Pariuri Handbal Göppingen vs Hannover-Burgdorf

Fortuna

Göppingen - Hannover-Burgdorf este cel mai echilibrat meci al zilei in Bundesliga iar eu voi merge pe mana gazdelor in acest duel.


cota2.ro


Hannover-Burgdorf l-a pierdut pe Casper Mortensen care a plecat la Barcelona insa a adus un alt nume greu in echipa, Cristian Ugalde, un campatriot al antrenorilor Carlos Ortega/ Iker Romero. Echipa ramane cu aceleasi pretentii la podium ca si anul trecut iar omogenitatea e ridicata in randul lor. CU toate acestea ei au obtinut doua victorii dar neconvingatoare, Gummersbach i-a chinuit mult in prima etapa si au cedat 25:26 in propriul fief in fata oaspetilor de azi.



Göppingen a fost a nuca greu de spart in sezonul trecut pe propria arena si s-a dovedit ca acelasi lucru se va intampla si in acest sezon, Fuchse Berlin pierzand aici in prima runda 18:21. A urmat esecul drasstic de la Fleshburg pentru gazde dar staff-ul echipei a declarat ca echipa s-a antrenat suplimentar pentru faza ofensiva in ultimele zile si vor viza victoria azi, mai ales ca defensiva a fost la cote ridicate in ambele dueluri de pana acum. Sliskovic si Peric sunt singurii jucatori ai gazdelor care nu sunt la capacitate maxima dar care vor evolua daca echipa are nevoie de ei.


Göppingen a reusit mereu in fata fanilor sa faca meciuri bune, au ajuns in semifinalele CUpei EHF anul trecut, au castigat aici cu Rhein-Nekar si au remizat cu Fleshburg, prestatii ce le dau multa incredere. Hannover-Burgdorf a pierdut 19:30 stagiunea trecuta si entuziasmul gazdelor dupa evolutia din prima etapa ii pune in postura de favoriti certi in opinia mea in fata unui adversar neconvingator in startul sezonului.


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Göppingen vs Hannover-Burgdorf
Pronostic:
1
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro