Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.12

BETANO

Liberia - Republica Democratică Congo

Liberia este pe locul 158 FIFA, iar DR Congo pe 37. Gazdele sunt obligate sa castige, insa oaspetii au un lot mai bun. Cred ca vor iesi la joc, ma astept sa inscrie ambele.

cota2.ro


Etiopia - Sierra Leone

Se intalnesc in una dintre cele mai echilibrate grupe, daca va castiga si Etiopia, toate cele 4 echipe din grupa vor avea 3 puncte. Acestia au pierdut cu 5-0 in Ghana anul trecut in prima etapa, de atunci au jucat multe meciuri. Au jucat doar un meci in 2018, au remizat 1-1 cu Burundi.

Cel mai bun atacant al oaspetilor este Alhaji Kamara, a inscris 9 goluri in 14 meciuri pentru Sheriff, mai au inca un atacant de la Viborg. Printre ei se regaseste si Julius Wobay, fostul mijlocas ofensiv al Universitatii Craiova.

Cred ca vor fi minim 2 goluri, dar nu mai mult de 4.


Togo - Benin

Benin poate rezolva calificarea in mare masura daca va castiga. Va trece pe primul loc si va lua un avans de doua puncte fata de Algeria. A jucat ultima data in decembrie anul trecut, au fost doua meciuri de 1-1.

Pentru Togo este un meci de totul sau nimic, au pierdut in prima etapa cu 0-1, in Algeria. In 2018 au jucat doua amicale, 0-0 cu Madagascar si 2-2 cu Coasta de Fildes.

Ultimele doua intalniri din 2017 s-au terminat 1-1, cred ca vor fi minim doua si de aceasta data, va fi un meci deschis.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Liberia vs Republica Democratică Congo
Pronostic:
Ambele echipe înscriu - Da (GG)
Cota
2.00
Etiopia vs Sierra Leone
Pronostic:
Total goluri - 2-4
Cota
1.60
Togo vs Benin
Pronostic:
Total goluri - 2-4
Cota
1.60
Cota finala: 5.12
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro