Ponturi Pariuri Fotbal Ayacucho FC vs FBC Melgar

BETANO

Ayacucho FC - FBC Melgar

Melgar a dominat-o pe Universitario la toate capitole in meciul trecut, 58% posesie, 12-3 la cornere, 14-4 ocazii de gol, insa scorul a fost doar 2-1. Mijlocasul oaspetilor a luat rosu in minutul 73, iar 6 minute mai tarziu a venit golul egalizator. Argentinain Tulio Etchemaite a inscris la primul meci in tricoul lor si a adus victoria cu un gol venit in primul minut de prelungiri.

cota2.ro

Este a doua etapa in Clausura, Ayacucho nu are nici un punct, insa a jucat doar o repriza. Conducea cu 2-0 in deplasare pe Comerciantes Unidos, insa meciul a fost suspendat dupa ce doi indivizi neidentificati l-au atacat pe arbitrul Michael Espinoza inainte sa revina pe teren.


Echipele au obiective diferite, gazdele vor sa obtina puncte pentru a ramane in prima liga, dupa ce in Apertura au terminat pe penultimul loc, in timp ce oaspetii spera la primul loc, in Clausura au terminat pe locul 6.


Melgar nu se descurca foarte bine in deplasare, insa a adus intariri in ultimele saptamani. In atac vor fi Bernardo Cuesta si Tulio Etchemaite, au inscris 24 de goluri in total, in 2018.


Ayacucho are de partea sa altitudinea de aproape 2800 de metri, acasa a inscris in 14 din cele 15 meciuri din acest an. Mauricio Montes si Victor Rossel sunt cei mai buni atacanti ai lor, acestia au inscris impreuna 22 de goluri in 2018. Au 32 si 36 de ani, nu mai sunt la prima tinerete, insa experienta este de partea lor.


Am foarte mare incredere in acest pariu, ceea ce inseamna ca voi miza cu 5% din banca. Meciul va incepe la 23:30 si va fi transmis de Unibet si Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ayacucho FC vs FBC Melgar
Pronostic:
Ambele echipe înscriu - Da si peste 2.5 goluri
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro