Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 6.54

BETANO

Deportivo Binacional - Real Garcilaso

Sunt doua formatii care prefera sistemul 4-2-3-1, insa care ataca mult. Oaspetii au 9 meciuri consecutive in care s-au executat intre 8 si 12 cornere, iar astazi vin pentru cele 3 puncte, care ii va "arunca" pe locul 3. Au 4 victorii si 2 egaluri in ultimele 6 meciuri.

cota2.ro

De cealalta parte, gazdele au doar 6 meciuri cu minim 8 cornere din ultimele 9 jucate, au obtinut doar 1 punct in ultimele 4 meciuri, insa 3 dintre ele au fost jucate in deplasare, acasa au reusit un egal cu liderul Cristal, scor 1-1. Acasa au pierdut doar 1 din cele 14 meciuri pe care le-au jucat in 2018, trag tare sa intre in play-off.

Consider ca vor fi minim 8 cornere, deoarece ocazii vor fi multe.


Sport Huancayo - Comerciantes Unidos

Despre acest meci am scris in celalalt pont, gazdele trag pentru un loc de Copa Libertadores, iar oaspetii pentru a se salva de la retrogradare. Ambele formatii vor avea cei mai buni jucatori, iar Comerciantes va da totul pentru a inscrie, nu are ce apara, asadar merg pe gol-gol. Cota la minim 3 goluri este de aproape 1.8 ori mai mica.


Ayacucho FC - FBC Melgar

Aceeasi poveste si la acest meci, de aceasta data am mizat simplu pe minim 3 goluri, vor fi 4 atacanti buni pe teren, cate 2 la ambele echipe. Acestia au inscris in total 46 de goluri in acest an.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Deportivo Binacional vs Real Garcilaso
Pronostic:
Cornere - Peste 7.5
Cota
1.41
Sport Huancayo vs Comerciantes Unidos
Pronostic:
Ambele echipe înscriu - Da (GG)
Cota
2.65
Ayacucho FC vs FBC Melgar
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
1.75
Cota finala: 6.54
Profit: 0.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro