Ponturi Pariuri Rugby LPL Regional Qualifiers vs Castigator

BETANO

Peste 2 zile va incepe primul meci din Finala Regionala din League of Legends Pro League. Miza este foarte mare, se va decide a 3-a si ultima echipa din China, care se va califica la Campionatul Mondial.

Am ales sa merg pe JD Gaming, echipa cea mai in forma dintre ele in momentul de fata. Pentru ca pariul sa fie castigator, trebuie sa invinga pe EDward Gaming in prima runda, si pe Rogue Warriors in finala.

cota2.ro

Summer Split:

RW - locul 1 (Divizia de Vest), 32-14 la harti

EDG - locul 2 (Divizia de Vest), 27-19 la harti.

JDG - locul 3 (Divizia de Est), 30-20 la harti.

Gasiti acest pariu doar la Betano, la o cota de 2.70, care este de pana la 1.35 de ori mai mare decat la casele de pariuri din afara.

Se pare ca traderii lor nu au tinut cont de rezultatele acestora din ultimele zile.

Play off (meciurile s-au jucat in ultimele 5 zile):

Datorita clasarii mai slabe in Summer Split, JDG a jucat prima data in optimile de finala unde a castigat cu 3-1 la harti. In sferturile de finala a intalnit-o pe EDG, care si-a asteptat adversarul, reusind sa treaca si de acestia cu acelasi scor. S-au oprit in semifinale in fata celor de la Invictus Gaming (a doua favorita la castigarea CM din acest an), insa au facut un meci foarte bun, IG a castigat cu 3-2.

RW a jucat direct in semifinala, insa Royal Never Give Up (semifinalista de anul trecut de la CM) a revenit de la 0-1 si s-a impus cu 3-1.

Runda 1: JDG vs. EDG

EDG este slaba pe culoarul de sus, unde se afla acum Ray. Acesta l-a inlocuit pe Mouse, care a plecat la RW. Au jucat slab in ultimele meciuri, au facut destul de multe greseli individuale si de echipa. Cota sa ii invinga este 1.33

Finala: RW vs. JDG ?

RW are jucatori foarte buni, este cea mai exploziva echipa din liga, se descurca foarte bine in luptele de echipa.

JDG este o echipa in crestere, cu jucatori care au putina experienta in LPL, insa acestia si-au imbunatatit foarte mult jocul in ultimul timp. Ieri au reusit sa o invinga pe RW cu 3-0, desi cotele erau echilibrate. Moralul lor a atins cote maxime, iar RW are 4 infrangeri consecutive.


Consider ca merita pariat cu 3% din banca, mai ales ca avem si cota marita.

Ma astept sa scada la 2.00 cota, in scurt timp. Cautati dupa: LPL Regional Qualifiers

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
LPL Regional Qualifiers vs Castigator
Pronostic:
JD Gaming
Cota
2.70
Cota finala: 2.70
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro