Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.45

BETANO

Splyce - Misfits

Se intalnesc in prima runda a Finalei Regionale, castigatoarea va avea sansa sa se califice la Campionatul Mondial din acest an. S-au intalnit de 4 ori in 2018, insa toate meciurile s-au jucat BO1, de aceasta data se va juca BO5 (cel mai bun din 5). Splyce a castigat 3 dintre ele, voi miza pe ei sa ia cel putin doua harti, au un combo mai bun, iar Misfits a pierdut 8 din ultimele 10 meciuri. Cota de la Betano este mai generoasa decat la Unibet si Admiral, care ofera doar 1.60.

cota2.ro


Horoya AC - Al-Ahly Cairo

Horoya reuseste sa se intoarca neinvinsa in mod surprinzator din Africa de Sud si o trimite pe Mamelodi Sundowns acasa, scor 0-0. Astazi va da piept cu campioana Egiptului, echipa care a castigat grupa A cu 4 victorii, un egal si o infrangere, 9 goluri inscrise si 5 primite, reusind sa castige de doua ori in deplasare cu 1-0, insa a pierdut in primul meci cu Kamapala City, scor 0-2, cota pentru victoria ugandezilor era 3.40.

Desi este un meci foarte greu, consider ca formatia din Guinea va reusi sa inscrie, acasa este foarte puternica, nu a mai pierdut de la jumatatea anului 2015 (am luat in calcul meciurile din toate competitiile).

Se joaca in dubla mansa, asa ca trebuie sa iasa la joc, nu cred ca pot spera la un rezultat prea bun in Egipt.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Splyce vs Misfits
Pronostic:
Handicap meci - Splyce +1.5
Cota
1.75
Horoya AC vs Al-Ahly Cairo
Pronostic:
Horoya AC Total goluri - Peste 0.5
Cota
1.40
Cota finala: 2.45
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro