Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.45

NetBet

CR Belouizdad vs Olympique Medea

Medea a reusit sa se salveze de la retrogradare in sezonul trecut, a invins acasa formatia de pe locul 3, cu 3-1, insa aceasta nu mai avea nevoie de victorie. Belouizdad a terminant cu doua pozitii mai sus, insa tot cu acelasi numar de puncte.

cota2.ro

In acest moment ocupa ultimul loc dupa 5 etape, cu 2 puncte, insa a fost depunctata cu 3 puncte. Are mare nevoie de victorie, pentru a parasi zona rosie. A pierdut in deplasare cu 2-3 in meciul trecut, actualul lider Setif a reusit sa ia toate cele 3 puncte cu un gol venit in al 5-lea minut de prelungiri. Avand in vedere ca Medea joaca foarte slab in deplasare, am mizat ca formatia gazda sa castige cel putin o repriza.


Deportivo San Martin vs Union Comercio

Cele doua formatii sunt una sub alta in clasamentul general, inca sunt aproape de zona rosie, asadar au nevoie de puncte. Nu cred ca se vor multumi cu un egal, avand in vedere ca pot prinde play-off-ul pentru Copa Sudamericana. Au jucatori ofensivi in mare forma, cred ca vom vedea cel putin un gol de ambele parti.


Esperance de Tunis vs Etoile Sahel 

15,85 Mill. € vs. 16,25 Mill. €

Acest meci este din Liga Campionilor CAF. Ultima data s-au intalnit in februarie pe acest teren, gazdele au castigat cu 3-2. In 4 din ultimele 5 meciuri ale gazdelor de acasa s-au inscris intre 2 si 5 goluri. Acelasi lucru si in cele 5 meciuri ale oaspetilor din deplasare. Cred ca meciul va fi deschis, voi miza pe minim 2 goluri.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
CR Belouizdad vs Olympique Medea
Pronostic:
Să câștige oricare repriză - CR Belouizdad
Cota
1.44
Deportivo San Martin vs Union Comercio
Pronostic:
Ambele echipe înscriu - Da
Cota
1.62
Esperance de Tunis vs Etoile Sahel
Pronostic:
Total Goluri - Peste 1.5
Cota
1.48
Cota finala: 3.45
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro