Ponturi Pariuri Fotbal TS Galaxy FC vs Ubuntu Cape Town

NetBet

TS Galaxy FC vs Ubuntu Cape Town

Ambele formatii cauta prima victorie din acest sezon, se intalnesc in etapa a 4-a.

cota2.ro

Ubuntu Cape Town va juca al 4-lea meci consecutiv in deplasare, se afla pe ultima pozitie cu 5 goluri primite. Singurul gol inscris a fost in infrangerea din meciul trecut, cu 1-3. Este o echipa destul de slaba, aceasta a terminat pe locurile 13 si 14 in ultimele doua sezoane.

TS Galaxy a promovat in acest an in liga secunda pentru prima data, desi nu a reusit sa castige a inscris 3 goluri si a primit cu unul mai mult. Dan Malesela este noul lor antrenor, acesta este mult mai experimentat, a plecat de la Chippa United, formatie care evolueaza in prima liga. Prefera sistemul 4-2-3-1, a avut 12 zile la dispozitie sa pregateasca acest meci.

Consider ca formatia gazda va reusi sa castige cel putin o repriza, cu aceasta schimbare cred ca va fi mai motivata si increzatoare. Ma astept ca jucatorii oaspetilor sa fie destul de obositi dupa aceste deplasari, distanta dintre cele doua stadioane este de aproape 1.600 km. Moralul lor este foarte scazut, in caz ca vor conduce la pauza nu ii vad sa mai iasa din jumatatea lor in repriza secunda, asadar golul va fi inevitabil, iar la scorul de 1-1 pariul va fi castigator.

Gasiti meciul si la celelalte case de pariuri, insa doar la Netbet am gasit acest pariu.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
TS Galaxy FC vs Ubuntu Cape Town
Pronostic:
Să câștige oricare repriză - TS Galaxy FC
Cota
1.71
Cota finala: 1.71
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro