Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.73

BETANO

Barcelona Guayaquil - Delfin SC

Diferenta dintre ele este de 2 puncte, acestea se afla pe locurile 3 si 6. Se intalnesc in etapa a 10-a. Emelec este lider cu 16 puncte, urmat de Macara. In urmatoarele 6 etape ambele vor juca cu echipele din prima jumatate a clasamentului, Barcelona va cauta sa ia cele 3 puncte si sa opreasca seria slaba, 2 puncte in ultimele 4 meciuri. Ultima data s-a terminat 5-1, insa mijlocasul care a reusit dubla este acum in Mexic, s-a transferat la Tijuana. Delfin a pierdut cu 0-2 ultimul meci din deplasare, insa inainte de acesta a avut 4 meciuri in care a reusit sa inscrie nu mai putin de 9 goluri. Voi miza pe minim 2 goluri, dar nu mai mult de 5, punctele sunt importante si vor incerca sa tina de minge.

cota2.ro


FBC Melgar - Sport Huancayo

Melgar vine dupa o remiza surprinzatoare fara gol, cu Ayacucho. Vrea sa isi consolideze pozitia, este pe locul 2 in clasamentul general, insa Huancayo este la un punct de locul 3, care merge in Copa Libertadores. Vor fi cei mai buni jucatori ofensivi pe teren, in mod normal ar fi minim 2 goluri.


Toronto FC - Los Angeles Galaxy

Au mai ramas 6 etape, nu mai este loc de greseala. LA Galaxy nu a mai castigat de 6 meciuri, insa in 3 dintre ele a inscris cate 2 goluri. Toronto este la 9 puncte de play-off, insa poate reduce din diferenta, este singura sansa pe care o mai au. Ambele au o medie de peste 3.60 goluri pe meci, voi miza pe minim 3 goluri, avand in vedere ca vor da totul pentru victorie.


Kingzone Dragonx - Gen.g Esports

Campioana en-titre Gen.G a reusit sa castige primele doua runde, ambele cu acelasi scor, 3-2 la harti. Au revenit de la 1-2 cu SKT si de la 0-1 cu Griffin. Va fi un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe, castigatoarea se va califica la CM care va incepe peste 2 saptamani. Meciul va fi foarte echilibrat, nu cred ca va castiga vreuna dintre ele cu 3-0.


AS Roma - AC Chievo Verona

Roma este la mijlocul clasamentului dupa 3 etape, va intalni formatia cu ce mai slaba defensiva. Are cativa accidentati insa victoria este obligatorie. Avand in vedere ca apararea nu le merge cum si-a dori, 5 goluri inscrise si 5 primite, voi miza sa inscrie minim doua goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Barcelona Guayaquil vs Delfin SC
Pronostic:
Total goluri 2-5
Cota
1.40
FBC Melgar vs Sport Huancayo
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.25
Toronto FC vs Los Angeles Galaxy
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
1.30
Kingzone Dragonx vs Gen.g Esports
Pronostic:
Total Hărți - Peste 3.5
Cota
1.30
AS Roma vs AC Chievo Verona
Pronostic:
AS Roma Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.26
Cota finala: 3.73
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro