Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 13.12

BETANO

Inter Milano - Tottenham Hotspur

Internationale a inceput slab sezonul, se afla pe locul 15, cu 4 puncte dupa 4 etape. Tottenham a inceput cu 3 victorii consecutive, insa a pierdut ultimele doua meciuri cu acelasi scor, 1-2. Intalnirile dintre ele au fost mereu spectaculoase, totusi au trecut 5 ani de la ultima confruntare din UCL. Sunt intr-o grupa foarte grea, ma astept ca ambele sa caute victoria, asa ca voi miza pe minim 3 goluri si ambele sa inscrie.

cota2.ro


Liverpool FC - Paris Saint Germain

Francezii au absente importante in defensiva, vor lipsi Buffon, Dani Alves, si Kurzawa, insa in atac arata foarte bine. De la Liverpool va lipsi Firmino, dar vor fi Mane si Salah. "Cormoranii" ne-au aratat ca stiu sa profite de avantajul terenului propriu in editia trecut, asa ca voi lua sa inscrie minim 2 goluri. PSG a pierdut in ultimele 2 meciuri din UCL cu 3-1.


Red Star Belgrade - SSC Napoli

Sarbii trebuie sa obtina un rezultat bun acasa astazi, unde vor fi sustinuti de 50.000 de suporteri. In cele 4 meciuri din acest an, din calificarile Ligii Campionilor au executat intre 6 si 9 cornere. Cred ca vor avea cel putin 4 si in aceasta seara, Napoli nu va risca la fazele periculoase.


Club Brugge - Borussia Dortmund

Greu pentru belgienii sa iasa din grupa, trebuie sa castige astazi. Sunt doua formatii foarte ofensive, voi miza pe minim 3 goluri deoarece ambele cred in sansa lor si vom vedea multe atacuri.


Barcelona FC - PSV Eindhoven

Catalanii au 6 victorii consecutive, in timp ce olantezii au cu una mai mult. Ambele prefera sistemul 4-3-3, ceea ce ma duce cu gandul la multe goluri. Totusi acest lucru este prea previzibil, asa ca voi merge pe minim 6 cornere executate de formatia gazda.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter Milano vs Tottenham Hotspur
Pronostic:
Ambele echipe să înscrie - Da şi Peste 2.5
Cota
2.02
Liverpool FC vs Paris Saint Germain
Pronostic:
Liverpool FC Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.73
Red Star Belgrade vs SSC Napoli
Pronostic:
Red Star Belgrade Cornere - Peste +3.5
Cota
1.75
Club Brugge vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
1.65
Barcelona FC vs PSV Eindhoven
Pronostic:
Barcelona FC Cornere - Peste +5.5
Cota
1.30
Cota finala: 13.12
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro