Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.78

UNIBET

Thika United FC - Tusker FC

Thika este obligata sa castige, pentru a spera la salvarea de la retrogradare. Desi avea o serie de 11 meciuri fara victorie (majoritatea infrangeri), a reusit sa o invinga pe acest teren pe campioana Gor Mahia in etapa trecuta cu 1-0. Sansele sunt reale daca va castiga, deoarece in ultimele meciuri va intalni echipe din partea de jos a clasamentului.

cota2.ro

Tusker se afla pe locul 6, nu mai are nevoie de puncte. Ultimul meci pe care l-a jucat a fost in urma cu 17 zile, atunci a fost eliminata din cupa. In cele doua intalniri din 2017 Thika a castigat cu 2-0 si 1-0, iar in acest an au remizat 0-0 la Tusker. Consider ca astazi vor reusi sa inscrie cel putin un gol.


Suwon Bluewings - Jeonbuk Hyundai Motors

Se intalnesc in sferturile de finala ale Ligii Campionilor Asiei. Suwon s-a impus in tur cu un incredibil scor de 3-0 (75', 82', 85'), desi aveau 5.25 cota sa castige.

Jeonbuk are nevoie de minim 3 goluri, asadar va da totul in aceasta partida. Are jucatori ofensivi foarte buni, dar si incredere in fortele proprii, ultima intalnire de pe acest stadion s-a terminat 3-0 pentru ei. In campionat a inscris mai multe goluri departe de casa, in cele 15 meciuri a inscris 34, adica o medie de 2.26 goluri pe meci.

Va ataca inca din startul partide, cred ca va reusi sa inscrie in ambele reprize.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Thika United vs Tusker FC
Pronostic:
Total goluri ale echipei gazdă - Peste 0.5
Cota
1.61
Suwon Bluewings vs Jeonbuk Motors
Pronostic:
Echipa oaspete va înscrie în ambele reprize - Da
Cota
2.35
Cota finala: 3.78
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro