Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.82

BETANO

Orlando Pirates - Cape Town City FC

Oaspetii nu i-au mai invins pe acest teren din 2014, iar in acest moment au o forma slaba, reusind sa adune doar 2 puncte in ultimele 4 meciuri, ultima data au pierdut cu 1-4 acasa. Orlando a reusit sa lege doua victorii la rand, atacantul Maliele Pule adus de la Bidvest Wits (lidera in acest moment) s-a adaptat rapid, a reusit sa inscrie in ambele meciuri. Cred ca formatia gazda va reusi sa inscrie minim 2 goluri, deoarece atacul le merge bine, in plus cred ca vor primi gol si vor ramane in atac.

cota2.ro


FC Viktoria Plzen - ȚSKA Moscova

Polonezii au un adversar accesibil. Rusii au ceva accidentati, iar jucatorii nu au prea multa experienta, media de varsta a echipei este de 23 de ani. Ma astept sa stea mult in atac si sa execute minim 5 cornere.


UC Sampdoria - AC Fiorentina

Sunt una sub alta in clasament, ambele au 6 puncte. Gazdele au jucat 4-3-1-2, iar oaspetii 4-3-3 in cele 3 etape. Sunt formatii ofensive, iar acest lucru s-a vazut in acest inceput de campionat, au inscris 8 si 7 goluri. Consider ca un pariu pe minim 3 goluri este destul de bun, avand in vedere ca din 2017 au inscris ambele si au fost minim 3 goluri, s-au intalnit de 4 ori.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Orlando Pirates vs Cape Town City FC
Pronostic:
Orlando Pirates Total goluri - Peste 1.5
Cota
2.12
FC Viktoria Plzen vs ȚSKA Moscova
Pronostic:
FC Viktoria Plzen Cornere - Peste +4.5
Cota
1.50
UC Sampdoria vs AC Fiorentina
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
1.83
Cota finala: 5.82
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro