Ponturi Pariuri Fotbal Qatar SC vs Al Khor

UNIBET

Qatar SC este noua provocare a atacantului Samuel Eto'o, ajuns la 37 de ani. Din 2015 a jucat in Turcia, la Antalyaspor, formatie la care a inscris 44 de goluri in 76 de meciuri. Ultima data a jucat la Konyaspor, a inscris 6 goluri in cele 13 meciuri. Nu a reusit sa marcheze in primele doua meciuri pentru formatia din Qatar, insa a facut-o in ultimele doua. Va juca alaturi de Osama Omari, 8 goluri in 14 meciuri.


cota2.ro

Qatar SC va intalni un adversar de acelasi nivel, Al Khor care se afla sub ea, pe penultimul loc. Cele doua formatii sunt disperate sa castige, asa ca vor ataca.

Gazdele au inscris 7 goluri si au primit 11, in timp ce oaspetii au inscris doar 2 goluri si au primit 10.

Qatar SC nu a reusit sa ia nici macar un punct in ultimele doua meciuri, desi a inscris cate doua goluri, in ambele a pierdut cu 2-3, totusi in penultimul meci a intalnit campioana al Duhail.

In acest an s-au intalnit o data, Qatar SC s-a impus in deplasare cu 2-0. Cred ca astazi va reusi sa profite de avantajul terenului propriu si castige, totusi apararea este slaba, asa ca voi lua sa inscrie minim 2 goluri, consider ca este o sansa mai mare.


Pronostic alternativ pentru cei care doresc o cota mai mare @2.45:

Echipa gazdă va înscrie în ambele reprize - Da


Daca doriti totusi sa luati ca va castiga echipa gazda, va recomand sa pariati AICI, este cota 1.70, in loc de 1.64 sau 1.55 cat este la Unibet si Betano.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Qatar SC vs Al Khor
Pronostic:
Total goluri ale echipei gazdă - Peste 1.5
Cota
1.63
Cota finala: 1.63
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro