Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.94

UNIBET

PAOK Thessaloniki - Chelsea

Chelsea a avut o medie de 1.21 cartonase pe meci in sezonul trecut de Premier League, iar in acesta a primit 4 in cele 5 etape. Nu va avea nici o problema sa treaca de grupe, nu o vad sa forteze in aceasta seara, mai ales ca vor urma meciuri foarte importante in urmatoarele zile, o va intalni pe Liverpool de doua ori, in Cupa Ligii si campionat, unde se afla pe locul 1.

cota2.ro

Si PAOK va juca meciuri importante intr-un interval scurt de timp, insa jucatorii vor fi motivati de cei aproape 30.000 de suporteri si cred ca vor juca destul de dur. In ultimul meci de acasa din Liga Campionilor au primit 6 galbene si un rosu.


Marseille - Eintracht Frankfurt

Francezii au reusit sa castige la Monaco in penultimul meci cu 3-2, dupa ce au fost condusi cu 2-1. In etapa trecuta au castigat cu 4-0 in fata a 50.000 de suporteri.

Nemtii au o forma slaba, dar si cativa jucatori indisponibili. Au pierdut 4 din ultimele 5 meciuri, primind minim 2 goluri in 4 dintre ele. Moralul lor este foarte scazut, ma astept ca Marseille sa inscrie minim 2 goluri, este o echipa care continua sa atace si dupa ce deschide scorul.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
PAOK Thessaloniki vs Chelsea
Pronostic:
Cartonașe Handicap - PAOK Thessaloniki -0.5
Cota
1.84
Marseille vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
Total goluri ale echipei gazdă - Peste 1.5
Cota
1.60
Cota finala: 2.94
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro