Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 8.02

BETANO

Etoile Sportive Du Sahel - Esperance Sportive de Tunis

Indiferent de rezultat, Tunisia va avea o echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor CAF. S-au intalnit de 2 ori in acest an, ES Tunis a castigat cu 3-2 si 2-1, ultimul rezultat este din tur.

cota2.ro

Etoile du Sahel este obligata sa inscrie, asa ca va iesi la joc, ceea ce cred ca va face si ES Tunis, un gol le-ar mari considerabil sansele la calificare. Capacitatea stadionului este de 28.000 de locuri, cu siguranta va fi arhiplin.

Distanta dintre stadioane este de 140 km.


TP Mazembe - Primeiro de Agosto

S-a terminat 0-0 in Angola, insa antrenorul oaspetilor a declarat ca astazi vor iesi la joc, presiunea este pe Mazembe. Ma astept sa faca acest lucru, altfel nu vad cum se poate califica. Sunt foarte putine meciuri in care TP nu inscrie acasa, iar daca va deschide scorul nu se va aparea la un avantaj atat de fragil.


UAI Urquiza - Club Atletico Atlanta

Urquiza putea promova in acest an, insa a primit gol din corner in al 2-lea minut de prelungire, in returul cu Defensores de Belgrano. Trebuie sa castige pentru a trece din nou pe primul loc, insa va intalnit o formatie foarte buna, Atlanta a inscris 9 goluri si a primit 3, dar vine totusi dupa 2 infrangeri si un egal. Avand in vedere ca rezultatlee directe o avantajeaza pe formatia gazda, care a castigat ultimele 4 dueluri, 3 dintre ele cu 1-0, celalat cu 2-0, ma astept sa inscrie si de aceasta data cel putin un gol.


AS Monaco - Olympique Nimes

Doua formatii cu o aparare slaba, dar cu un atac foarte bun. Ambele au 0 golaveraj, insa Monaco a inscris 7 goluri iar Nimes 12. Voi miza ca gazdele sa inscrie minim 2 goluri, trebuie sa se revanseze fata de suporteri, dupa infrangerea de acasa din UCL, dar si sa urce in clasament, este la 10 puncte de PSG, dupa 5 etape.


Am incredere mare in bilet, consider ca merita pariat cu 5% din banca.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Etoile Sportive Du Sahel vs Esperance Sportive de Tunis
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
2.30
TP Mazembe vs Primeiro de Agosto
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.47
UAI Urquiza vs Club Atletico Atlanta
Pronostic:
UAI Urquiza Total goluri - Peste 0.5
Cota
1.42
AS Monaco vs Olympique Nimes
Pronostic:
AS Monaco Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.67
Cota finala: 8.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro