Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.16

BETANO

Olympique Lyonnais - Olympique Marseille

Marseille vrea sa isi ia revansa, pe Velodrome a pierdut cu 2-3 in acest an, insa pe Stade de Gerland nu a mai castigat de 11 ani. Ultimele 7 meciuri ale lor din deplasare au fost cu gol de ambele parti. Au jucatori ofensivi foarte buni, ma astept la minim 3 goluri si cate unul de ambele parti.

cota2.ro


Liga Dep Universitaria Quito - Barcelona Guayaquil

Cele doua formatii au o medie de 3.11, repsectiv 2.20 goluri pe meci. Sunt una sub alta in clasament, au nevoie de puncte, pentru a tine pasul cu liderul El Nacional. Ultimul duel de pe acest teren s-a terminat 2-1 in favoarea gazdelor. Voi miza pe minim 2 si maxim 5 goluri.


Padideh Shandiz Mashhad - Tractor Sazi Tabriz FC

Oaspetii au fost eliminati din cupa, dupa un egal cu 6 goluri. Vor juca cu liderul actual, care a inscris 9 goluri si a primit 4. Formatia gazda va cauta sa se razbune dupa infrangerea cu scor de neprezentare din februarie, de pe acest teren, toate cele 3 goluri au venit dupa rosul din minutul 49. Doar una din ultimele 6 intalniri a fost cu mai putin de doua goluri, ceea ce nu cred ca se va intampl astazi, deoarece Tractor Sazi isi doreste punctele pentru a se apropia de podium si se va concentra doar pe campionat.


Dep. La Guaira - Trujillanos FC

Gazdele au cea mai mare medie de goluri pe meci, 3.30, ultimele 9 meciuri de acasa au fost cu gol de ambele parti. Au acelasi numar de puncte, pot trece pe locul 1 temporar, celelalte echipe vor juca dupa ce se va termina partida lor. Ultimele 9 intalniri, incepand cu 2014 s-au terminat cu minim 2 goluri, ceea ce ma astept sa se intampla si de aceasta data deoarece formatia care va fi condusa va da totul sa inscrie, asa ca meciul va fi deschis.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Olympique Lyonnais vs Olympique Marseille
Pronostic:
Ambele echipe să înscrie - Da si Peste 2.5
Cota
1.83
Liga Dep Universitaria Quito vs Barcelona Guayaquil
Pronostic:
2-5 goluri
Cota
1.44
Padideh Shandiz Mashhad vs Tractor Sazi Tabriz FC
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.42
Dep. La Guaira vs Trujillanos FC
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.38
Cota finala: 5.16
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro