Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.79

BETANO

Meciurile sunt din K-league, prima liga sud-coreeana, din care au mai ramas 4 etape.


cota2.ro

Gangwon FC - Suwon Bluewings

Gangwon este pe ultimul loc de "Championship Round", in timp ce Suwon se afla cu 2 locuri mai sus, la 7 puncte distanta. Are o medie de 1.53 goluri primite pe meci, in depalsare, iar echipa gazda o medie de 1.78 de goluri inscrise acasa. Golgheterul celor de la Gangwon este sarbul Uros Deric, care a inscris 23 de goluri in acest sezon, la fel ca brazilianul lui Gyeongnam, Marcão. Au fost multe goluri intre ele din 2017, ma astept ca echipa gazda sa inscrie minim 2 goluri, profitand de avantajul terenului propriu. Luna trecuta a invins ultima clasata cu 7-0, Deric a inscris 4 goluri.


Daegu FC - Gyeongnam FC

Gazdele au inceput sa isi revina pe final de campionat, au acelasi numar de puncte ca Gangwon, vin dupa 4 victorii consecutive. Intalnesc formatia de pe locul 2, care a remizat 3-3 in ultimul meci din deplasare. Oaspetii nu au nici o presiune vor juca relaxati. In ultimele 6 dueluri au fost minim 2 goluri, in 5 dintre ele au inscris ambele echipe.


Deric si Marcao se vor lupta pentru titlul de golgheter, vor da totul sa inscrie. Consider ca merita pariat cu 5% din banca.

Meciurile incep la 08:00.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gangwon FC vs Suwon Bluewings
Pronostic:
Gangwon FC Total goluri - Peste 1.5
Cota
2.30
Daegu FC vs Gyeongnam FC
Pronostic:
Ambele echipe vor inscrie - Da
Cota
1.65
Cota finala: 3.79
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro