Ponturi Pariuri Rugby Mark Selby vs Chang Bingyu

BETANO

Este a doua runda din Campionatul Chinei la snooker, cu premii in valoare totala de 725,000 de lire sterline.


cota2.ro

Mark Selby - Chang Bingyu

Chang Bingyu este un jucator chinez necunoscut in acest moment. Nu am gasit informatii despre el, decat video pe youtube. Nu pare sa aiba mai mult de 13 ani, insa acesti jucatori chinezi incep sa joace snooker chiar si de la 4 ani. Ding Junhui s-a apucat de la 9 ani, iar 2 ani mai tarziu si-a oprit educatia pentru a se antrena timp de 8 ore pe zi.


Desi intalneste numarul 1 mondial, Bingyu are o cota de 10 sa castige.

A inceput sa joace la profesionisti in acest an. Primul meci a fost la Openul Chinei, unde l-a invins cu 6-4 pe un jucator de pe locul 70 mondial, iar in runda 2 a pierdut cu 2-6 in fata lui Peter Ebdon (50).

A jucat apoi la World Open, unde a produs surpriza in primul tur, invingandu-l pe Jimmy Robertson (35) cu 5-4, cota sa castige a fost 6.50. S-a oprit din nou in a doua runda, Ben Woollaston (38) l-a invins cu 5-1.

La Shanghai Master nu a mai trecut de primul tur, insa a avut ghinionul sa dea peste Ryan Day (15), desi avea cota 11.50 sa castige a reusit sa ia doua frame-uri, 2-6, pe primul l-a luat chiar cu o lovitura cu manta la bila roz.

La acest turneu l-a eliminat din nou pe J. Robertson in primul tur, scor 5-3, de aceasta data cota a fost 4.75, iar in al doilea tur pe Robert Milkins (31) cu acelasi scor, cota asemanatoare.


Mark Selby a jucat 45 de meciuri in acest an, doar in 7 dintre ele adversarul nu a reusit sa ia cel putin doua frame-uri, am inclus aici si meciurile BO3. In 21 din ultimele 23 de meciuri a cedat cel putin doua frame-uri. In aprilie a fost eliminat in primul tur al CM de Joe Perry (25), scor 4-10, desi isi dorea al 3-lea titlu consecutiv. Nu ar fi exclus sa vedem o noua surpriza, deoarece in ultima perioada nu mai este concentrat, face destul de multe greseli, insa consider ca ar fi prea mult, asa ca am ales doar ca Chang Bingyu sa nu piarda cu 0-5 sau 1-5, vine dupa doua victorii care ii ofera mare incredere.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Mark Selby vs Chang Bingyu
Pronostic:
Handicap meci - Chang Bingyu +3.5
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro