Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs U Craiova

BETANO

Cred că U Craiova poate scoate un rezultat pozitiv pe terenul CFR-lui. Mi-a atras atența o cotă de 2.1 la BETANO, pe care o recomand:


cota2.ro

Este o perioadă foarte aglomerată și se va simți oboseala în anumite momente ale jocului. În general, meciurile recente dintre CFR și U Craiova nu au avut prea multe “artificii”:

În cele 3 meciuri directe din 2018, s-au marcat doar două goluri. De aceea mi-e imposibil să mă gândesc că vor fi mai mult de 4 goluri în această partidă, mai ales după meciuri de cupă.


U Craiova pare într-o condiție fizică ceva mai bună și are și avantajul că a jucat acasă meciul de cupă cu Snagov, apoi a venit cu avionul de la Craiova, la Cluj, astfel că Mangia a avut la dispoziție o zi de antrenament și/sau odihnă în plus.


*CFR are două înfrângeri și o remiză în ultimele trei partide jucate acasă, unde nu a mai câștigat din august, cu Dinamo.

*U Craiova are 11 goluri marcate în ultimele 3 deplasări și 4 victorii în ultimele 5 meciuri oficiale.


Cred că jocul într-o vizibilă creștere a oaspeților pe terenul unei echipe care nu e chiar în cea mai bună formă nici sportivă nici fizică va aduce un rezultat pozitiv pentru U Craiova.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs U Craiova
Pronostic:
X2 și sub 4.5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 8.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro